داداشم افسردگی داره دارو میخوره من خودم هزارتا مشکل دارم متاهلم اون خواهرم تو اوججوونی قرص اعصاب میخوره دانشجو هست پدر مادرم هردو واقعا مشکل دارن داداشم پیششون هست اصلا مراعات نمیکنن هرچی میگیم افسردگیش شدیده کلی دارو میخوره احتمال رفتن ب سمت اعتیادش زیاده توروخدا یکم مراعاتش کنید مادرم که انگار داداشم قاتل جونشه میگه چرا پیشم میاد چرا باهام شوخی میکنه چرا بوسم میکنه پدرم که هیچی مدام داداشمو تحقیر میکنه جلو بقیه کلی حرف بهش میزنه خیلی دلم گرفته
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوست دارن داداشم اصلا نباشه خب کجا بره میخواد بره شهر سرکار بابام میگه نه بره معتاد میشه میگه تو روستا بمونه کارگری کنه خب داداشم نمیره میگه دوست ندارم جلو مردم کارگری کنم همیشه جنگ دارن
الان من زنگ زدم یکم با مادرم حرف بزنم سرحال شم شاید مادرم انقد بد با من حرف زد داداشمم پیشش بود کلی حرف ب اون زد کلیم بمن زد حرف الکی من یچیز دیگه میگفتم اون از یچیز دیگه منم قطع کردم گفتم دعوا داری
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
۴۰ و خورده ای همش میگه من دارو اعصاب میخورم درصورتی ک فقط قرص خواب میخوره هروقت ی ذره دلش بگیره همرو ب جون هم میندازه میگه مریضم فلانی اینو گفت بعد با بابام حمله میکنند ب داداشم
خدا نسل همچین پدرمادرایی قطع کنه . من تو ۱۸ سالگی قرص اعصاب شروع کردم.... امیدوارم هیچ وقت بخشیده نش ...
من نفرین نمیکنم اونا همیشه در حق ما لطف کردن و اگر یک روز نباشن واقعا نمیدونم چطور زندگی کنم
اما واقعا انگار بچه ها ما هیچوقت از مشکلاتمون بهشون نمیگیم اما مادرم همش میخواد خودشو بیمار نشون بده بگو حوصله نداشتی چرا سه تا آوردی بخدا دلم برای داداشم کبابه
من نفرین نمیکنم اونا همیشه در حق ما لطف کردن و اگر یک روز نباشن واقعا نمیدونم چطور زندگی کنماما واق ...
در حق ما لطف کردن... تنها حرفی که دارم اینه اول فرد برای فرزند دار شدن اگاهی داشته بااااشه. دوم: ما نخواستیم به این دنیا بیایم و به تصمیم اونا اومدیم پس اونا در قبال حداقل آرامش روان ما مسئول ان.... واقعا نمیدونم چی باید بگم
بخدا بهش میگم میگم من هروقت میام ب گریه برمیگردم تو چرا نمیری خودتو راحت کنی خب کجا بره دوست رفیقی نداره که بره باهاش خونه اجاره کنه کار کنه خونه اجاره کردن شهرهای دیگه کلی پول میخواد
در حق ما لطف کردن... تنها حرفی که دارم اینه اول فرد برای فرزند دار شدن اگاهی داشته بااااشه. دوم: ما ...
دقیقا یبار ب بابام گفتم برای چی بچه دار شدیم بچه داشتن مسئولیت داره شما در برابر خدا مسئولین گف چرا از خونه من نمیری بیرون برو بیرونم کرد
دقیقا یبار ب بابام گفتم برای چی بچه دار شدیم بچه داشتن مسئولیت داره شما در برابر خدا مسئولین گف چرا ...
شدین
من نفرین نمیکنم اونا همیشه در حق ما لطف کردن و اگر یک روز نباشن واقعا نمیدونم چطور زندگی کنماما واق ...
حق داری
خدایی ادمای ببخشید بی شعور و به قول خودت خودخواهی هستن
داداشتم البته مقصره که اختیارشو کامل داده دست اونا
یه کار براش دست و پا کنین خودش اصرار کنه برای رفتن تا از خونه کمی دور بشه و وارد فضای جدیدی بشه
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.