2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 223 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خانم زیبا باقدی نسبتا بلند مهربان بامحبت با ارزوهای بلند راستی یه مشکل کوچیک هم داری که نمیدو ...

من با محمد ازدواج میکم یا مهدی با با کس دیگع ایی؟ 

محمد چرا یهو دیگ غیب شده جوابم نمیده؟ زنگ میزنه؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من با محمد ازدواج میکم یا مهدی با با کس دیگع ایی؟ محمد چرا یهو دیگ غیب شده جوابم نمیده؟ زنگ میزنه؟

اول بگوحسم درست بود یانه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
درگیری فکری یکم داری زیاد مشکلات بزرگ میکنی تو ذهنت

آره😂

در مورد آینده چی حس می‌کنی 

بنظرت دوسم داره ازدواج داریم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

🙏🖤عزیز من خودم ماورا کارم حس من خطا میره اگر تمرکز نداشته باشم در صورتی درست میگم که سرم سبک باشه ...

من حس شیشمم خوبه اما ن وقنی ناراحتم تاپیکامو ببینی حال روحیم خیلی خرابه یدفعه فی البداهه اومدبرای همین میگم ممکنه خطا باشه ممکنه درست باشه

💔

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اول بگوحسم درست بود یانه

اره درست بود ک پرسیدم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بگو حس ع به من چیه ؟

در شرایط ازدواج قرار میگیری و این ازدواج صد درصد صورت میگیره یه راه روزی در سر راهتون قرار میگیره و این روزی شما رو در شرایط مالی خوبی قرار میده اگه قصد گفتگو با کسی رو داری انجام بده و به نتایح دلخواه میرسی یه شخصی وارد زندگی شما میشه و نقش زیادی تو زندگی شما داره تو این هفته یه ضرر و زیان مالی برات پیش میاد به دنبال یه کاری به یه چهار دیواری میری که به نحو احسن جفت و حور میشه در یه بلا تکلیفی هستی و با یه خبر از این بلاتکلیفی بیرون میای 

دیگه برای بقیه اش حوصله ندارم بگم

گلم من خیلی به آینده امید داشتم پس امید الکی نداشته باشم درسته ... خیلی‌ سخته ولی

میفهممت سعی کن فرلموش کنی تا وقتی چسزی تو ذهنت باشه نیمشه برای من اینطگره اتفاقات وقتی میوفته ک فکرشو نکردم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

لطفا لطقا بگ‌و منو هرچی حس میکنی با ع اوکی میشم یا م

فعلا چیززیادی حس نکردم برات اما فکر میکنم شما زیادی خاهان ع هستی بهش فرست بده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
در شرایط ازدواج قرار میگیری و این ازدواج صد درصد صورت میگیره یه راه روزی در سر راهتون قرار میگیره و ...

برای منم بگو😂🥺

راجبش چی حس می‌کنی دوسم داره ازدواج داریم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂