2777
2789
عنوان

وای چقد حالم بد شد توی اون تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 47 پست

به نظر من هرچی خواست خدا باشه و تقدیر آدم پیش میاد... کم ندیدم افرادی که فامیل بودن و بچه های همشون سالم شدن و افراد غریبه ای که نه یکی بلکه دو یا سه تا از بچه هاشون بیماری مادرزادی دارن 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من هرچی خواست خدا باشه و تقدیر آدم پیش میاد... کم ندیدم افرادی که فامیل بودن و بچه های همشون ...

فامیل خطرش بیشتر

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خدا ازشون نگذره بچه ها قربانی بی عقلی بزرگترا میشن

ازدواجشون عشق عاشقی بود  ازمایشات قبل ازدواجم انجام ندادن دوتا بچه دسته گل پرپر شد العانم بابدترین شکل ازهم جداشدن،،، 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ازدواجشون عشق عاشقی بود ازمایشات قبل ازدواجم انجام ندادن دوتا بچه دسته گل پرپر شد العانم بابدترین ش ...

جهنم سرشون گرفت 

ازدواجشون عشق عاشقی بود ازمایشات قبل ازدواجم انجام ندادن دوتا بچه دسته گل پرپر شد العانم بابدترین ش ...

دلم خنک شد یکی حداقل تاوان داد دختر مجرد؟

خیلی بیماری ها گفتم چرا زایمان نداد بودین گفتن آزمایش صورت گرفت مشخص نبود لر لال بودن یه نمونه ش ناب ...

چ عجیب ک غربالگری وسونونشون نمیده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

جهنم سرشون گرفت

دقیقاالعان تو جهنمن پدرمادره خیلیییییی زجرکشیدن خداییش پدره تو سه سال خداوکیلی،20سال پیرشد کل موهاش سفید کمرش خم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم