کاش طبق قرار داد سازمان جهانی حقوق کارمندا را هم حساب می کردن
کاش واقعا.
ورشکست میشدن!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
۳۰۰یه بار باشه عیبی نداره آدم میده ولی میری جواب آزمایش نشون بدی یه ۳۰۰دیگه میگیرن سونو گرافیهم نشو ...
اره
سونو و ازمایش رو میزنن کاغذ مثلا
برا نشون دادن پرداخت ویزیت الزامی هست
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
برای کارگر و کارمند هم طبق قرارداد جهانی حقوق بدن بعد هزینه های دیگه رو اینجوری حساب کنن
بله واقعا کاش.
ولی حتی اگر ۵۰۰ هم بگیرن حقشونه
توی مملکتی که ۱۲ میلیون پول رنگ چهار راه مو میدن ، ۵۰۰ تومن دادن به متخصص برای ویزیت واقعا چیزی نیست.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
طبق قرارداد جهانی فکر میکنم ویزیت متخصص ۷ دلار بودیعنی اگر قرار بود طبق جهان پیش بریم باید ۵۰۰ هزار ...
درسته
ولی برا ویزیت ۲۰ دقیقه زمان هم گذاشتن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اون دیگه از اخلاق حرفه ای دکتر بوده و حرف شما درسته.