2777
2789
عنوان

وای چقد حالم بد شد توی اون تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 47 پست

کلا ازدواج فامیلی غلطه 

پسر عمو و پسر عمه و ...مثل برادر ادم هستن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دور و ور ما ازدواج فامیلی زیاده اصلا بچه مریض ندیدممامان بابای خودم مثلا..۳ تا بچه سالم دارندرعوض دی ...

فامیل شما نداشت اما زیاد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
کاش ممنوع بشه توی خارج ممنوع

توی خارج ممنوعه🙄🙄🙄

اینا رو از کجاتون در میارید😶

حتی تو بعضی کشورا اردواج با محرام و با حیواناتم قانونی کردن  بعد شما میگی ازدواج با فامیل ممنوعه 🤥🤥🤥 

عمرا بذارم برادرم فامیل بگیره

ددوازگوشتون

دوستم دخترخاله پسرخاله ازدواج کردن  همه چیزخوب پیش رفت دوتا بچه خوب نازباهوش خدابهشون داد 

دختره کلاس پنجم شد یک مرتبه ویواش یواش کل بدنش فلج شد وبعد کلی زجر فوت کرد 

شش ماه بعد فوت دختره این بچشون که پسربود اونم مثل خواهرش شد اونم بعد یکسال بافلجی کل بدن فوت شد خلاصه العان پدرمادره طلاق گرفتن ومرده دوباره ازدواج کرد 

مریضی بچهاشون ژنتیکی به اسم ام اس آی بود 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
مثل چی

خیلی بیماری ها گفتم چرا زایمان نداد بودین گفتن آزمایش صورت گرفت مشخص نبود لر لال بودن یه نمونه ش نابینای

ددوازگوشتوندوستم دخترخاله پسرخاله ازدواج کردن همه چیزخوب پیش رفت دوتا بچه خوب نازباهوش خدابهشون داد ...

خدا ازشون نگذره بچه ها قربانی بی عقلی بزرگترا میشن