2777
2789
عنوان

دیروز نوبت اتلیه بارداری داشتم

72 بازدید | 6 پست

شوهرمو که ب زور راضی کردم بیاد.از همون بعد نهارم مثل حالت قهر نه حرف زد نه چیزی گرفت خوابید تو اتاق خواب.خیلی حرصم داد.منم یسری لباس براش اماده کردم چند دست برداشتم چون قرار بود برم اتلیه لباس بپوشم ببینم چی بهم میاد بعد شوهرم بااون ست کنه کلی غر زد که من ی لباس میپوشم باهاش میام.لباسم نیار برام.خلاصه انقد حرصم داد و اذیتم کرد نه تونستم ی لاک درست حسابی بزنم نه جرعت کردم براش کفش مجلسی بردارم.که باتیپ مجلسی و کفش اسپورت عکس گرفت.الانم امروز میخوام تلافی کنم قهرکنم دیروزو زهرمارم کرد.نتونستمم درست حسابی اماده بشم.شوهرای شمام همینقدر رو مخن؟

آره انگار تو آتلیه میخوان جونش رو بگیرن

دقیقا واسه بارداری همینطور بود

واسه نوزادی دخترم دوتایی رفتیم آتلیه وسطش دخترم بیدار میشد و ژست عکسا رو بهم میزد،همونجا جلو. عکاس سروع کرد غرزدن

عکاس هم بهش گفت آقا مگه از شما میخوام عکس بگیرم ناراحتی برو بیرون بشین،بعد من با شکم پاره کارای بچه رو انجام میدادم

امسال هم تولد یکسالگی دخترم بود قبل از آتلیه یه دعوا حساااااآبی کردیم و با قهر رفتیم فقط دخترم عکس انداخت اومدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شوهر منم همینه ولی امروز رو برای خودت خراب نکن راحت باش .ان شاالله همه چی برات عالی باشه همیشه ...

یعنی اگه راه داشت یا میرفتم خونه بابام یااونو میفرستادم که امروز کلا باش رو در رو نشم.تاامروزو زهرمارش نکنم ول نمیکنم

آره انگار تو آتلیه میخوان جونش رو بگیرندقیقا واسه بارداری همینطور بودواسه نوزادی دخترم دوتایی رفتیم ...

اتفاقا منم باقهر عکس انداختم.دلم میسوزه انقدر اذیتم کرد بعد ۲سال رفتیم ۴تا عکس بگیریم نتونستم درست حسابی اماده بشم

یعنی اگه راه داشت یا میرفتم خونه بابام یااونو میفرستادم که امروز کلا باش رو در رو نشم.تاامروزو زهرما ...

نه عزیزم درکت می کنم ولی  به اعصاب خودت مسلط باش . به خدا بسپار. خودتم آروم تری ان شاالله همه چی برات عالی باشه . نفس عمیق بکش مخصوصا  شوهرت اومد . صلوات بده 

اتفاقا منم باقهر عکس انداختم.دلم میسوزه انقدر اذیتم کرد بعد ۲سال رفتیم ۴تا عکس بگیریم نتونستم درست ح ...

واقعا بی لیاقتن گاهی اوقات

اصلا ولشون کن

من به عقب برگردم تنها میرم عکاسی و بهش به چشم راننده اسنپ نگاه میکنم

البته خودم رانندگی بلدم و همه جا خودم میرم ولی خب زیادی خوشبحالش میشه از هفت دولت آزاد