2777
2789
عنوان

صرفا حالم خیلی بده

260 بازدید | 32 پست

دلم میخواد بمیرم وجود نداشته باشم، حس تنهایی می‌کنم،  حس اینکه واسه هیچ کسی بودنمو نبودم هیچ فرقی نداره

همه تقصیرای عالم میوفته گردن من، اخرشم من بیچارم  که حرف نمیزنم فقط فشار روحی تحمل میکنم، گریه کردن شدیدو بهش میگن فيلم،  فیلم بازی نکن

حتی یه درصد فکر نمیکنن اگه دارم اینطوری گریه میکنم ک نمیتونم نفس بکشم فیلم نیست فقط حالم بده حالم بده که حتی خونه ام واسم جای امنی نیست

اگه راه مردن بدون دردی وجود داشت قطعا تا الان حداقل توی این یک ساعت سر خودم میوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساسات واسشون شبیه بازیه انگار ، کلا احساست ندارن ، بهشون بگی‌حالت بده ، انگار داری مسخره بازی در میاری

انگار وقتی این جملرو میخوان بفهمن که روزی که تا خودکشی کنم ، یا از فشار عصبی و حال بدی ای که بهم میاد بمیرم

و انقد سرت داد میزنن که صورتاشون به قرمز ترین حالت ممکن بشه ، ولی من باید هیچی نگم فقط فشاری که بهم مبادو تحمل کنم

خدا الرحم الراحمین ...کتاب انسان روح است نه جسد رو بخون میفهمی هیچی ارزش غصه خوردن ندارم...هیچی...ال ...

من واقعا نمیتونم فشار روانی ای که از طرف داد زدن و دعوا کردن اینطوری بهم میادو تحمل کنم، اینکه همه چیزو بریزم تو خودم واقعا دیگه بدنم نمیکشه این حال خرابی کار دارمو

من واقعا نمیتونم فشار روانی ای که از طرف داد زدن و دعوا کردن اینطوری بهم میادو تحمل کنم، اینکه همه چ ...

داری امتحان میشی...دنیا محل رنج و عذاب.. خودکشی یعنی عذاب بدتر ازین شرایط در انتظارته...پناه ببر به خدا...غسل حضرت زینب ارومت می کنه...ارتباط با خدا رو بیشتر کن...بخند تا دنیا به روت بخنده

زندگی ادامه داره بجای فکر به مرگ و احساس ضعف بایدقوی بود دنبال راه حل بود قوی باش و درستش کن

میخوام درستش کنم ، ولی هیچ کسی به حرفی که میزنم گوش نمیده ، حتی مهم نیست چی میگم فقط همچیز تقسیر من میوفته نمیدونم باید چی کار کنم که اصلا یکی به حرفای منم گوش بده