2777
2789
عنوان

چه رشته ای میخونید

88 بازدید | 14 پست

تاحالا دلسرد شدید از رشته ای که میخونید؟کسایی که سال بالاتر هستند و تجربه دارن راجب رشتتون چی میگن؟من خودم پرستاری ولی هر پرستاری میبینی میگن برو دوباره کنکور بده نمون شرایط رشته شما چیه؟

تموم شدم 

پرستاری بود 

راضیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوق میخونم 

دوسش دارم الان فهمیدم یکی به تقلید من اومد دانشگاه و رشتم اعصابم خورد شد دیگه بم نمی‌چسبه 

چرا یکی باید رشته خودشو ول کنه دنبال من راه بیوفته نکبت 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

من راستش امسال کنکور دارم ولی بنظرم وقتی قرار باشه تا آخر عمر یه کاری رو برای زندگی کردن انتخاب کنی اولویتت باید علاقت باشه

سه سال دبیرستان رشته ایی رو خوندم که دوسش نداشتم و برام عذاب بود و واقعا ترجیح میدم شغل و رشته آیندمو دوست داشته باشم چون دیگه بحث ۳ سال نیست ...

تو هم اگه علاقت همینه به حرفشون گوش نکن 

تموم شدم پرستاری بود راضیم

آقا چجوری از این همه جو منفی خودتو نجات دادی؟من واقعان پرستاری رو دوست دارم حتی با حقوق کنش ولی هی میگن جایگاه نداره من دوست ندارم کسی زحمات درس خوندم رو بیاره پایین من تلاش کردم

حقوق میخونم دوسش دارم الان فهمیدم یکی به تقلید من اومد دانشگاه و رشتم اعصابم خورد شد دیگه بم نمی‌چسب ...

حقوق جذابه شرایط کار چجوری هست توی حقوق؟حقوق دریافتی تون چقدر ببخشید میشه رنجشو بگید قصد فوضولی ندارم میخام راجب حقوق بدونم

نه پرستاری خیلی خوبه .درمورد معلمی هم همینارو میگن

هی والا آنقدر تلاش کن درس بخون برو پرستاری بعد این جوری بهت بگن البته مشکلی نیست من اگر بتونم کمکی کنم به بقیه هر چی دوست دارن بگن بهم 

حقوق جذابه شرایط کار چجوری هست توی حقوق؟حقوق دریافتی تون چقدر ببخشید میشه رنجشو بگید قصد فوضولی ندار ...

ببخشید دخالت میکنمم حقوق اگه بخوای وکیل شی عالیه میتونی هفت نسل بعدتو ساپورت مالی کنی

پدرم سی ساله وکیله درامد اصن توپپپ

پرستاری خیلیم خوبه

مثل گرین کارت میمونه برای مهاجرت!

بنظرم تو ایران نمون، اگه کارش رو دوست داری حقوقش تو کشورای دیگه واقعا خوبه

اتفاقا قدر رشته ت رو بدون

من دندون میخونم اوضاعش فعلا تو ایران از بقیه بهتره ولی خب کلا بازارکار تو ایران به فنا رفته

واقعا دلم میخواست میتونستم مهاجرت کنم ولی خب برای پزشکی و مخصوصا دندون مهاجرت خیلی سخته بخاطر معادلسازی مدارک و...

پرستاری خیلیم خوبهمثل گرین کارت میمونه برای مهاجرت!بنظرم تو ایران نمون، اگه کارش رو دوست داری حقوقش ...

من پول مهاجرت برام نمونده با این هزینه های هنگفتی که دارم برا آزاد میدم پولی نمی‌مونه برام پدرمم کارمنده واقعان خیلی از دست خودم ناراحتم که این کارو با خانوادم کردم العان مجبورم این همه پول بدم واقعان از دست خودم حالم بده

آقا چجوری از این همه جو منفی خودتو نجات دادی؟من واقعان پرستاری رو دوست دارم حتی با حقوق کنش ولی هی م ...

مردم نظر خودشون رو میدن 

منم میگم پزشکی ارزش این همه زحمت رو نداره 

باید کسی سرد بشه؟نه 

تو راه خودتو برو 

اگر علاقه داری همین کافیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)