2777
2789
عنوان

زندگیم یک شبه نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب اینجور که نوشتی تو تاپیکات مشکل جنسی هم داره خوب به نظرم جدی میاد. نمی دونم مشکلش تا چه حد جدیه به نظرم برید مشاور و دکتر خوب بررسی کن اگه واقعا مشکل داری جدا شو. موفق باشی دختر خوب

تخمک مال خود مادر

باشه ولی ممکنه به پدر بره قیافش 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اسپرم اهدایی چه فرقی با پرورشگاهی داره؟ اون که قرار نیست شبیه باباش بشه ؟

شبیه مامانش که میشه ایشون ا۱رار داره ژن خودش باشه که بزرگش میکنه ولی اینکه همسرش با اون بچه کنار نیاد ممکنه چون کسی که واسش مهم نیست از پرورشگاه میاره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
هیچ ربطی نداره عزیزم مراکز ناباوری برن بهشون توضیح میدن اسپرم اهدایی با تخمک اهدایی هیچ فرقی نداره

نمیدونم ولی تو همین مجازی شنیدم جنین اهدایی میفروشن ولی اسپرم اهدایی نمیدن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یه آقا که مورد اعتماد شون باشه میره نمونه اسپرم میده که مثل آزمایش اسپرم هستش و تو پروسه آی وی اف اس ...

خب این که چیز سختی نیس.. یعنی تو بیمارستان اسپرم اهدایی نیس؟ 

مث تخمک اهدایی که خانما انجام میدن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»