2777
2789
عنوان

تا کی صبر کنم بعد بی بی چک بزنم

124 بازدید | 23 پست

موعد پریودم دوشنبه اس 

سه روز دیگه 

و تخمک گذاریم ۲،۳ دی بود 

الان نمیدونم باردارم یا نه 

نه علائم بارداری دارم نه علائم پریودی 

چندروز پیش بی بی چک زدم منفی بود ولی گفتن خیلی زود زدم امروز باز دلم میخواد بی بی چک بزنم ولی میترسم منفی بشه بخوره ذوقم

زوده 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن بره 

من ۴ روز قبل موعد نشون داد

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تایم تخمک گذاریت چندم سیکل بود؟ من چون این ماه دیر تخمک گذاری داشتم

نمیدونم چون نه کیت گذاشتم ن حساب کردم برخلاف سالهای پیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم شما چند وقته بارداری ؟ تنبلی تخمدان داشتی؟

من ۱۷ هفتم 

اره تنبلی داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40