2777
2789
عنوان

تا کی صبر کنم بعد بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 23 پست
خب به سلامتی مبارک باشهتنبلیت شدید بود یا خفیف؟با چه دارویی باردار شدی؟

من همه دارو ها و عکس رنگی اینا رفتم ولی بارداریم طبیعی بود

تنبلیم تو ازمایشا شدید بود ولی پریودیم سروقت بود

مهم ازمایشاس

اگ سنت زیر ۲۵ هست احیانا صبر کن و طبیعی اقدام کن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من همه دارو ها و عکس رنگی اینا رفتم ولی بارداریم طبیعی بودتنبلیم تو ازمایشا شدید بود ولی پریودیم سرو ...

نه زیر ۲۵ نیستم 

تنبلیم خیلی افتضاح نیس ولی خفیفم نیس

۲ دوره لتروزول خوردم فولیکولام رشد نکرد 

دکتر بهم کلومیفن داد که با اون رشد کرد 

ماه پیش فولیکول غالب داشتم که نشد این ماه نمیدونم چی میشه

۵ ماهی میشه دارم تغذیه رو رعایت میکنم و ورزش میکنم 

خیلی نگرانم که کلا نشه 

از عکس رنگی ام وحشت دارم نرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه زیر ۲۵ نیستم تنبلیم خیلی افتضاح نیس ولی خفیفم نیس۲ دوره لتروزول خوردم فولیکولام رشد نکرد دکتر بهم ...

عکس رنگی با بیهوشی عالیه یکی از بهترین تجربه هات میشه 

هرکی اومده بود اونجا حداکثر تا ۳ ماه بعدش باردار شده بود اگر تهرانی برو مرکز ابن سینل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با بی حسی ام انجام میدن؟شماره تماس داری؟

اره ولی با بیهوشی باحالتره 

نه شمارشو ندارم سرچ کن مرکز ناباروری ابن سینا قلهک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با بیهوشی انجام دادی شما؟بعدش درد داشتی؟

ن بعدش اصلا درد نداشتم قبلشم ک بیهوش بودم اصلا حالیم نشد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40