2777
2789
عنوان

فیلر اودری

61 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر 

من ۸ـ۹ ماه پیش نیم سی سی فیلر اودری زدم.و بعد از اون زیاد از بدیاش شنیدم که بعضی دکترا میگن عفونت و نکروز میکنه.و انقدر دیر میره که بدن بعد دو سال یا چند سال واکنش نشون میده.من پیش دکتر زدم به دکتر هم گفتم گفت نه ما چندساله پیشمون میزنن مشکلی پیش نیومده

کسی بوده زده این برند و فیلرش رفته؟؟🥲

میترسم همش بمونه

لطفا بگید استرس دارم

منم یه دفعه میخواسم بزنم خوده دکتره گفت بهت پیشنهاد نمیکنم اینو بزنی خوب نیس نزدم

توهم نزن یکم بیشتر هزینه کن برند معتبرتر بزن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره عزیزم من چندبار گونه رو این مارک زدم سالی یه بار هم شارژ میکنم

عزیزم میشه بگید تقریبا چند سال پیش اولین بار این فیلر رو زدید و بعد شروع کردید ب شارژ کردن؟

عزیزم میشه بگید تقریبا چند سال پیش اولین بار این فیلر رو زدید و بعد شروع کردید ب شارژ کردن؟

حدود ۴ ۵ سال پیش اولین بار زدم سالی یه بارم شارژ میکنم یکی دوسال اول بیشتر میزدم ولی بعدها خیلی کم درحد هرطرف یه سی سی