2777
2789

16 ساعت هیچی جز آب و چای نمیتونی بخوری 

8 ساعت به اندازه کالری مجازت میتونی بخوری

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

16 ساعت هیچی نمیخوری بجز آب و چای و دمنوش بدون کالری

8 ساعت هم مجازی که غذا بخوری

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
16 ساعت هیچی جز آب و چای نمیتونی بخوری 8 ساعت به اندازه کالری مجازت میتونی بخوری

چقدر سخت 😐

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چقدر سخت 😐

اون 16 ساعت رو میتونی یه جوری تنظیم کنی که نصفش بیفته تو ساعت خواب 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

اینطوریه ک ۱۶ ساعت هیچی نمیخوره 

۸ ساعت غذا میخوری 

مثلا ا ساعت ۸ شب تا ۱۲ جز آب و چای اینا هیچی نمیتونی بخوری 

و از ۱۲ تا ۷ونبم اینا سه وعده اصلی و دو میان وعده میخوری ولی با کالری شماری

شما چقدر وزن کم کردی باهاش؟ من میخوام تو یه هفته ۴ کیلو کم کمم فست جواب میده؟

من نگرفتمش 

تو یه هفته چهار کیلو خیلی ضرر داره 

من تنها رژیمی که باهاش خیلی زود وزن کم کردم کتوژنیک بود که خیلی سخت. بود زود هم وزنم برگشت

۸به ۱۶ 

۱۶ساعت نخور ۸ساعت هرچی دوست داری بخور

دوساعت یا ۱ساعت نهایتا پیاده روی لااقل بکن ورزش اگه نمیتونی

من ۱۶ ساعت رو از ساعت ۵عصر شروع میکردم تا۹الی۱۰صبح

و گه گداری مجبور بودم یه کم میخوردم این ۱۶ساعتم رو🙈😄

ولی دوماهه۲الی۵کیلو کم میکنی اگه ۲ساعت پیاده روی رو بکنی 

مثبت اندیش😇

من میخوام از فردا روزه بگیرم سحری هم نمیخورمیه جورایی فست محسوب میشهبنظرتون تو یه هفتع چقدر کم میکنم ...

۱کیلو احتمالا ۲کیلو 

فقط این نیس نخوری باید پیاده روی ۱الی ۲ساعت بکنی اونه که حجم تووکم میکنه وزنتو کم میکنه عالیه

مثبت اندیش😇

۸به ۱۶ ۱۶ساعت نخور ۸ساعت هرچی دوست داری بخوردوساعت یا ۱ساعت نهایتا پیاده روی لااقل بکن ورزش اگه نمیت ...

۲ ماه فقط ۲ کیلو اونم لا ورزش خیلییی کمه من یه هفته وقت دارم ۴ لاغر شم راه دیگه ای نیست جز فست؟