2777
2789
من دو مورد تو همسایه مامانم دیدم که تو همون عقد جدا شدن البته که همه مثل هم نیستن

ن بابا اینا شانس دارن

خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن 

چون میگن عاشق شوهرشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یک با تجربه در این زمینه میگم فورا رفتارت درست کن

خودمو نمیگم عزیزم یکی دیگه رو میگم

چون میگن عاشق شوهرشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اسکله

چون میگن عاشق شوهرشه

چه خوب اینجوری دوران عقد براتون سخت نگذشته

نه اصلا اخلاقاش دستم اومد خوب شناخت پیدا کردم الان خداروشکر راضیم حتی آشپزی هیچ بلد نبودم از مادرشوهرم یاد گرفتم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

با اینکه خانواده همسرم خیلی خوب و محترمنولی من همون اول به همسرم گفتم تو دوران عقد شما بیشتر بیا پیش ...

خیلی کار درستی کردی

ماهم همینطور مثلا توی ماه دوبار من میرم خونه اونا دوبار اون میاد بعدش دیگه میریم بیرون همو میبینیم

توی روابط با خانواده همسر نباید افراط کرد

عزیزم فضولی نباشه شما کی عروسی میگیری میری خونه خودت ؟

اشتباه میکنهو سطحشو میاره پایین.

اتفاقا سطحش رفته بالا  

چون میگن عاشق شوهرشه

خیلی کار درستی کردیماهم همینطور مثلا توی ماه دوبار من میرم خونه اونا دوبار اون میاد بعدش دیگه میریم ...

خوشبخت باشی عزیزم😍

ما بعد عید احتمال خیلی زیاد اردیبهشت ماه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من خودم اینجوری بودم

واقعا اذیت نمیشدید؟ خجالت مثلا😂

نه اصلا اخلاقاش دستم اومد خوب شناخت پیدا کردم الان خداروشکر راضیم حتی آشپزی هیچ بلد نبودم از مادرشوه ...

خیلی عالیه اینجوری

من که خیلی از دوران عقد خسته شدم اون اونجا من اینجا اصلا هم خونه خودمون احساس میکنم تعلق ندارم هم خونه اونا حس بدیه 😓😓

اتفاقا سطحش رفته بالا خوانواده شوهرش عاشقشن‌دورش میگردن قربون صدقش میشن تاج سرشون گذاشتن چون میگن ع ...

عزیزم کارتونو توجیه نکنین

یه دختره باکلاس، بدون دعوت نمیره چتر بشه

بدرود؛) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱