2777
2789
عنوان

با چی غذا خور شدن بچه هاتون

202 بازدید | 17 پست

هفته دوم ۶ماه شده داره وارد هفته سوم میشه حریره ارد برنج 2تا دونه بادام اسیاب کردم با سر ق ارد برنج و نبات امروز 10ق چ دادمش زورکی هی تف میکنه چقدر باید بدمش؟و شب هم بدمش؟یا یک وعده بدمش

شما چی میدین

کی میشه ابگوشت داد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالم ازدوران غذای کمکی دادن بهم میخوره همش بایدفکرکنی چی بدی بخوره اونم معلوم نیس خوشش بیادیانه

زرده تخم مرغ فرنی سوپ 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اصلا زوری،و تف کرد و .....رو بذار کنار 

دو تا سه ق کودک کافیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

وای خواهش میکنم این اشتباه رو نکن.این شیوه تغذیه با حریره و فرنی خیلی وقته منسوخ شده.با هویج و سیب زمینی پخته شده شروع کن.به تکه های امن تقسیمشون کن بذار جلوش هرجور دوست داره بازی کنه و بخوره.به حرفای بهداشت و کارت واکسن هم اصلا کار نداشته باش.سه روزی یک ماده غذایی جدید معرفی کن بهش.اگه حساسیت نداشت برو سراغ ماده غذایی دیگ.

اینا حاصل سه سال تجربه و مطالعه س.و نتیجه ش هم شکر خدا ی بچه خوش غذاست.

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
اصلا زوری،و تف کرد و .....رو بذار کنار دو تا سه ق کودک کافیه

برابچه۲ساله چقدکافیه؟چنتاقاشق؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
برابچه۲ساله چقدکافیه؟چنتاقاشق؟

دو ساله که دیگه بزرگه 

به اندازه ای که سیر بشه دیگه نخواد مشخصه 

ولی بچه شش ماهه معده ش کوچیکه دو سه ق میدن مهم شیر هست زیر یک سال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰