2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب یکم توضیح میدید راجبشقاطی شامپو کنیم؟ چند تا زرده؟ چقد رو سر بمونه؟ هفته ایی چند بار؟

بزن روسرت ززده روی مشمبا بعد محکم ببند یه ساعت بمونه کامل 

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

خودم قبل حموم رزماری و زیتون میزنم بعد دوساعت میشورم با ماساژور و شونه های مخصوصی که بخار میدن قشنگ سرمو ماساژ میدم بعد حموم شامپو رزماری میزنمو با نرم کننده خارجی میشورم البته با سرشور بعد که اومدم بیرون رزماری جوشیده چندپیس با مه‌پاش میزنم به موهام با شونه‌مخصوص موهامو پروتئین تراپی میکنم بعد یه ماسک موی خیلییی خفنهه میزنم حدود دومیلیون تاپیکای قبل عکسشم گذاشتم میزنم نوک موهامو ارگان هم یکم نوک موهام میزنم خیلی خوبه 

زینک هم میخورم و قرصای تقویتی و پرپشتی هم میخورم یه قرص هست ورقی یه تومن عالیه خداااس بعد الن ی مو دارم تا زیر باسنم پرپشتت خیلیم راضیم

خودم قبل حموم رزماری و زیتون میزنم بعد دوساعت میشورم با ماساژور و شونه های مخصوصی که بخار میدن قشنگ ...

میشه عکس شامپو هاتون رو بزارید ؟ 

به جز زینک از کدوم قرصها استفاده میکنید

میشه عکس شامپو هاتون رو بزارید ؟ به جز زینک از کدوم قرصها استفاده میکنید

اسم قرصع رو یادم نیست از مادرم میپرسم میگم چون مادرم میخره😂😂

شامپو رزماری هم خیلی ترند شده تو اینستا همه جا عکسش هست احتمال زیاد حتما دیدی عزیزم

ماسک موم رو الان عکسشو میزارم اگه نینیسایت بدقلقی نکنه