2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو بگو خونوادم میفهمن رل داشتم خطمو میخان چک کنن؟ خونه مونو میفروشن میرن جای دیگه ط؟یا همینجا میمون ...

دیگه بت رلت با پیامک چت نکن باهاش تماس نگیر

از طریق وات تل چت کنید تماس بگیرید

برنامه ایمو رو دانلود کن و همونجا پیام و تماس باشه دیگه خط رو هم چک کنن چیزی پیدا نمیشه

دلت رو قرص کن عزیزم کسی چیزی نمیفهمه

و راجب کسی که باهاش در رابطه ای یکم بیشتر باهاش آشنا شو و اصلا تا زمانی که ازش مطمئن نشدی باهاش ملاقات بیرون از جای عمومی نرو و سعی کن همیشه داخل شهر و نزدیک مردم باهاش ملاقات داشته باشی و به پارتنرت تا یکسال یا بیشتر باج نده عکس خارج از عرف و ...

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

۲ماه ۲ سال یا بیشتر از ۲سال ولی کمتر از ۳ طول میکشد

سلام عزیزم لطفا منم میگی 

حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟از خودشون یا رابطه شون هرچی حس کردی میگی لطفا🥺💕

میشه لطفا برای منم بگیدشوهرم عاشقم میشه؟ مشکلات عاطفی حل میشه؟ به اصرار خانوادش اومده جلو؟ جدا میشم ...

توکلت به خدا حل میشه قرآن بخون  شوهرتم مطیعت میشه پستی بلندی همه دارن فقط و فقط خدا

اوایل زندگی مشترکتون،؟

چرا عزیزم؟من خیلی دوسش دارم بخدا دو ماهه انقد از خدا خاستم انقد همرو واسطه کردم خسته شدم پیمان دوسش ...

به زور و با واسطه گذاشتن نمیشه عزیزم

عوضش خودتو باید دوست داشته باشی

خدا دوست داره

زندگیتو از نو شروع کن عاقبتت بخیر باشه

خدا از شر آدمای بد حفظت کنه😘🤲🏻