2777
2789
به زور و با واسطه گذاشتن نمیشه عزیزمعوضش خودتو باید دوست داشته باشیخدا دوست دارهزندگیتو از نو شروع ک ...

اخه عزیزم من همونو میخام اون نباشه دیگه خودمم نمیخام من وضع روحیم خیلی بده ولی از وقتی اونو دیدم ارامش گرفتم اخرین امیدو ذوق و شوقمه🥺نباشه زندگیمم نمیخام دیگه 

تروخدا بگو بهش میرسم یا نه؟

اشکال نداره اگه بهمم اسیب بزنه یا اخرش بد باشه فقط دلم اروم بگیره🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه عزیزم من همونو میخام اون نباشه دیگه خودمم نمیخام من وضع روحیم خیلی بده ولی از وقتی اونو دیدم ارا ...

بازور آره میرسی ولی پس بزنه تو رو چی؟؟ داغون بشی افسرده یه گوشه ی خونه؟؟ میتونی ببینی خیانت کرده؟؟

این حس وابستگیتو تا ۱۰ ماه هست شروع کن برو پیش مشاور تو وقتی بهش بچسبی ازت بیشتر فرار میکنه خودتو دست بالا بگیر اصلا وابسته اش نشو خودش که هیچ بهتر از اونم میوفتن دنبالت بدستت بیارن خودشم برگرده تو نمیپذیریش چون یه عاشق پیشه ی واقعی تورو میخادتت خودتو دست کم نگیر

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

حساس و زود رنج هستم اما خدا شاهده دعوا نمی‌کنم باهاش

تو دعوا نمیکنی تو داری انتظارتو بهش میگی تو درد و دل میکنی دلیل ناراحتی هاتو میگی و اون فکر میکنه باهاش دعوا میکنی

آستانه ی تحملتو ببر بالا شاد باش همین خوشبختی عزیزدلم😘🤍

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡