2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5614 بازدید | 189 پست
سفید و سیاهنبا زمین ۵_۶ سانت فاصله دارن یهو کوچیک میشم یهو تا سقف میرن اگه بهت دست بزنن شوک بهت وارد ...

ای بابا جدیدن جن ها خیلی زیاد شدن .بخدا راست میگم 

من بچه بودم میگفتن امام علی جنها رو طلسم کرده نمیدونم از این جور حرفها .اما الان دیگه انقدر زیاد شدن دلیلشم نمیدونم چیه.

من باور میکنم حرفتون رو

ای بابا جدیدن جن ها خیلی زیاد شدن .بخدا راست میگم من بچه بودم میگفتن امام علی جنها رو طلسم کرده نمید ...

تو اخر زمان جن ها و ملائک مادی میشن و با انسان ها ارتباط خیلی زیاد میگیرین و همزیستی میکنن ‌ همشون هم بد نیستن ولی انسان نباید بجای خدا به اون ها پناه ببره برای خواسته هاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اخر زمان جن ها و ملائک مادی میشن و با انسان ها ارتباط خیلی زیاد میگیرین و همزیستی میکنن ‌ همشون ه ...

کاش یه دونه از اون خوباش گیر من بیاد 

خواسته هام رو که خدا براورده نمیکنه .حداقل اینا براورده کنن کاش

فعلا سنجاق بزنید ب لباستون ولی سرکه نریزید زمین بجاش گلاب اسپری منید و قیلش بار ها اسم خدا بیارید 

نمک هم بریزید 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭