2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5617 بازدید | 189 پست
چ شکلی بودن؟

قدیما حموم عمومی بوده،شبا معمولا کسی نمی‌رفته حموم از جن میترسیدن،پدربزرگ من و دوستش باهم میگن بیاامشب بریم حموم،پدربزرگ من زودتر می‌ره میگه رفتم دیدم دوستمم اومد بهش گفتم چراغو بردار بیار،نمیاورده می‌گفت چندبار بهش گفتم رفتم جلوش از نزدیک ببینم دیدم دوستاش اصلا شکل ما نیست ،یهو دوستش میاد این ناپدید میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من شنیدم میگن سنگ نمک بذاری خوبه برا پاکسازی

کلا اینا اسم خدا که بیاد میترسن فرار میکنن 

بعد آب و گلاب روش آیت الکرسی بخونین با سوره ی یاسین فکر کنم اسپری کنیت تو خونه 

میشه پاکسازی انجام داااد با اینا 

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

من نمیخواستم بخندم ولی تو با این جملت خیلی خنده داریطبقه چهارمو کامل کنم جنا میرن؟؟؟🤣🤣🤣 اره میگن ...

نه اونجا نیمه ساخته میگن جنا خونه ای نیمه ساخت باشه میرن منظورم این بود اونجارو آباد کنیم و از حالت نیمه ساخته دربیاوریم ممکنه برن

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

اسی یکی ک بااجنه دراتباطه میگه اسپند دودکنید ازاون محل خیلی خوبه متنفرن ازش اسپری گلابم بزنید هرروزتوخونتون سنگ نمک بگیرید بزارید هنجای خونه ۴طرف خانه بزارید واتاقاهمگی ایشالاکه میرن اینایی ک گفتم سخت نیس انجام بده امشب حتما یه اسپنددودکن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اسی یکی ک بااجنه دراتباطه میگه اسپند دودکنید ازاون محل خیلی خوبه متنفرن ازش اسپری گلابم بزنید هرروزت ...

حتما گلم ممنونم

حتما گلم ممنونم

اگه با اینکارا رفتن بهم بگو اخه داایم هرشب میومدن پیشش اذیتش میکردن و اینکه بعدش ک ب خانمه زنگید این راهکارا دادمیگف اصلاب راحتی میدیم ک نمیتونسن دیگه ب اتاقم داخل بشن چون اشپند و سنگ نمک دور اتاق بود دیگه نیومدن سراغش 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

خونه نیمه کاره بده حتما بسازید ،قران بذارید پخش بشه از قران می ترسن می رن ، تا ۴۰ روز بذارید ،موقع اذان تی دی رو زیاد کتید همیشه ،از اذان و قران و سرکه بدشون می اد کم کم می رن ، طبقه بالا رو هم بسازید ، باغ که جن داره ولی وقتی ادما بیان می رن همه شهرا باغ بوده  خراب شده شهر ما همش باغ انار بوده پس کل خونه ها باید جن داشته باشه قران زیاد پخش کنید بلکه بترسن برن 

راستی اسی اجنه از نور هم بدشون می ا د سعی کتید همیشه لامپ و مهتابی تو اتاق روشن باشه اگر طبقه ایی زندکی نمی کنید حتما یکی دوتا مهتابی روشن بذارید هم رفت وامد روزانه داشته باشید که جا خوش نکنن 

خونه نیمه کاره بده حتما بسازید ،قران بذارید پخش بشه از قران می ترسن می رن ، تا ۴۰ روز بذارید ،موقع ا ...

ممنون عزیزم 

من چیزایی که میشنوم رو باور نمیکنم فقط چون تو دورمم یکی بود که میدید میخواستم بدونم چی میبینن

اونا پری میبینن

💢دستورات متافیزیک سبک زندگی اسلامی

🚨خانه هایی که احساس میکنید سنگین هست یا با موضوعات ماورائی درگیر هستند حتما موارد زیر را انجام دهند

#متافیزیک

#ماوراء

#اجنه

💡تنها در اتاق نخوابید

💡به شکم نخوابید (دمر)

💡لخت نخوابید یا لباسی نپوشید که در خواب بدن نما باشد یا کنار برود  (مثل دامن)

💡مشروب یا الکل در منزل نگهداری نشود

💡سرکه انگور در منزل باشد و در ظروف بریزید تا بوی سرکه در منزل پخش شود و سرکه را بجوشانید

💡سرکه را با گیاه سداب بجوشانید و صاف کنید و دائما در منزل اسپره کنید بیشتر مکانهایی که باد تردد دارد و گوشه خانه و حمام و دستشویی ها و سقف خانه و کانال کولر و بالکن و نزدیک پنجره ها

💡در منزل به مدت طولانی ترتیل قرآن پخش کنید رادیو ترتیل را ۲۴ ساعت روشن کنید

💡از تمام اتاقها استفاده کنید اتاقی را به عنوان انبار استفاده نکنید یا فقط به عنوان اتاق خواب استفاده نکنید

💡در داخل منزل و اتاقها کبوتر نگهداری کنید.

بهترین کبوتر راعبی هست (کبوتر پا پر و کاکل دار)

💡خروس در منزل خوب هست

💡کبوتر باید جفت باشد و در منزل پر بزند

(میتوانید برای فضله پرنده از پوشک پرنده استفاده کنید)

💡از سگ یا مجسمه سگ یا نقاشی سگ یا لباس با طرح سگ استفاده نکنید.

💡حرز امام جواد .ع. و حرز امیرالمونین.ع. را فراموش نکنید و همیشه همراهتان باشد

💡حرز ابی دجانه انصاری تعدادی پرینت کنید و در کنار پنجره ها و کانال کولر و مکانهایی که تردد کم دارد یا اتاق خالی و اتاق خواب استفاده کنید

💡اگر سقف منزل بیش از ۳ متر هست آیت الکرسی بنوسید و به کنج سقف و بالای دیوار زیر ۳ متر نصب کنید (حتی اگر سقف بلند نباشد هم این روش خوب است)

💡تا میتوانید موسیقی در منزل پخش نکنید یا آلت موسیقی در منزل نباشد

💡ظرف غذاها بلافاصله شسته شود شب ها ظرف ها را نشسته رها نکنید

💡زباله را قبل از تاریکی هوا از منزل خارج کنید

💡اسپند در منزل بکارید مانند سبزه عید یا در گلدان بکارید

💡ناشتا اسپند میل کنید

مقدار مصرف اسپند یک قاشق مرباخوری یا غذا خوری ناشتا

اسپند را نشویید و نجوید با کمی آب ولرم میل کنید( در صورت بیماری پروستات  یا خونریزی قاعدگی یا بند بودن ادرار با احتیاط مصرف شود)

توجه اسپند برای خانم های باردار مضر هست

💡بعد از حمام به کل بدن نمک دریا بمالید و بعد از خشک شدن بدن را بتکانید و لباس بپوشید مگر اینکه نمک پوست را آزرده کند

💡بعد از حمام آیت الکرسی به آب بخوانید و روی سر بریزید

💡انار ناشتا و سیب ناشتا و خرما بسیار مفید است

💡کندر زیاد دود کنید روی زغال به مقداری که دود خانه را بگیرد

💡از بخور چشم زخم قبل از بیرون رفتن از منزل استفاده کنید

💡برای یک کودک اتاق خواب مجزا قرار ندهید و نگذارید تنها بخوابد

💡صدقه طلوع آفتاب و غروب آفتاب بدهید و صدقه را جمع کنید و به نزدیکان خود که نیازمند هستند بدهید

💡اذان بلند در منزل بسیار مفید است و سعی شود افراد خودشان اذان بگویند