2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 189 پست
ما خونه ی قبلیمون جن داشتمادرم رفته بود پیش ی سیدگفته بود چون تو حیاطتون خاکستره جنا میانمادرم گشتن ...

منم باید برم پیش یه دعانویس خوب اگر هم نشد خونه رو فردا می‌زارم برای فروش 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجی من قبلنا نصف شب صدا شیر آب از آشپزخونه می‌شنیدم و باز بسته شدن یخچال چنگال و قاشق اینا ولی می‌د ...

توهم نزدی ولی خوش شانسی که جلوتر ظاهر نشدن 

باور من شکل های وحشتناکی دارن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم نمی‌دونم چرا میبینم شونبه نظرم باید خونمون ...

من فقط اینو میدونم که هر چی بیشتر بترسی بیشتر اذیتت میکنن .اصلا نباید بترسی اگه دیدی بسمه الله بگو لعنت به شیطون بفرست وایسا همونجا .

منم قبلا دیدم 

ما مثلا اشرف مخلوقاتیم به خدا که اونا از ما میترسن اما چون به شکلهای مختلفی در میان و ظاهر مشین که ماهارو بترسونن .

ببخشید اما اونا از گوه ما ادما تغذیه میکنن 

.خدا شاهد من دیدم اما بهشون فوش دادم رفتن که دیگه پیداشون نشد

منم یکی از محله های تهرانم یه حموم قدیمی بزرگگگگگگ حداقل‌ مال ۸۰ سال پیش بود و پلمپ بود همسایه ها می ...

وای ترسیدم 

من ی راه حلی تو سایت خونده بودم دقیق یادم نیست فک کنم نوشته بود اسم امام علی رو بنویسین بچسبونین به ...

حتما انجامش میدم 

فردا اقدام به فروش خونه میکنیم معلوم نیست خونه هست یا اظهار جن 

شده میرم تو خرابه های شهر میمونم ولی دیگه این طرفا خونه نمیگیرم

من فقط اینو میدونم که هر چی بیشتر بترسی بیشتر اذیتت میکنن .اصلا نباید بترسی اگه دیدی بسمه الله بگو ل ...

برگام 

پس سعی میکنم نترسم 

دقیقا همینطوره