2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون شک تولد دخترم بهترین ماحصل زندگیم هست و خواهد بود 

ولی این روزا خیلی کم صبر و کلافه ام اونم تو سنی هست که خب نمی‌فهمه و طبیعیه و من دیگه توانشو ندارم گاهی ناشکری میکنم کاش زودتر بگذره 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شوهرت ب احتمال زیاد بدون حسابو کتاب پرتش میکنن ت بهشتخیلیه ب زندگی یه انسان احساس خوشبختی بدی

من تو عمرم مثل همسزم ندیده بودم و ندیدم 

فرشته س 

همه چی تمومه🥹🥹❤️

کاش منم شبیه اون باشم

هیچ اتفاقی نیوفتاده ، همیشه ارزو داشتم یکی بیاد که دوستم داشته باشه و ازدواج کنم ولی هیچکس نیومدانگا ...

عزیزم💚🧡❤

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

هیچ اتفاقی نیوفتاده ، همیشه ارزو داشتم یکی بیاد که دوستم داشته باشه و ازدواج کنم ولی هیچکس نیومدانگا ...

باس از فضای فانتزی ذهن بیای بیرون،عاشق شدن یچیز نادره و برای خیلیا هیچوقت اتفاق نمیوفته کم پیش میاد چنین کسی ب تورت بخوره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید