2777
2789
عنوان

وقتی باشوهرتون دعوامیکنین بعدش

1087 بازدید | 46 پست

کدومتون قهر میکنین؟کدومتون کوتاه میاین؟براشوهرتون غذا میپزین یانه ،من بعد دعوا قهر میکنم ولی غذاهایی که شوهرم دوست نداره میپزم تابفهمه دلخورم بیاد آشتی ولی نمیاد اکثرا مگر رابطه بخواد که اونم صریح وبی احساس میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰

اهل شوخی با هم هستیم سربه سرش میذارم ولی وقتی سالی یبار اگرررر مشکلی پیش بیاد دلخور بشم فقط اون شوخی ها حذف میشه وگرنه حرف میزنیم غذا میپزم به خودم میرسم کلا ریتم زندگیم تغییر نمیکنه قهر نمیکنم فقط سر سنگین عین عذاب الهی براش🫤😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

وقتی ک مقصره انقد مسخره بازی درمیاره ک بخندم😐منم زود وا میدم خندم میگیره 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

زندگی زناشویی قانون داره بنظرم

ما دعوامون نشده تا حالا فقط من چن باری غر زدم و قهر کردم و همسرم یه کلمه ام چیزی نگفته. ولی قانون قهرمون اینه حتی بغل هم میخوابیم و زندگی عادیموت بجاس فقط باهاش حرف نمیزنم🤣اونم اینقدر میاد منت کشی که اشتی میکنم

یه تعلیقی سیاسی🤕