2777
2789
عنوان

وقتی باشوهرتون دعوامیکنین بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 46 پست
اره کاملا صریح میگه الان نیاز دارم میخوام ولی منم قبول نمیکنم بیشتر لج میکنه

اینجوری که خوب نیست برا ما یک ساعت راجع به اون قهره حرف میزنیم دلخوری رفع میکنیم اکی که شدیم همدیگرو بغل و بوس میکنیم تموم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری بهت میگه بیا رابطه برقرار کنیم😃

کاملا واضح میگه زودباش پاش بیا نیازدارم همین الان،بدون اینکه عذرخواهی کنه یا از دلم دربیاره منم قبول نمیکنم بیشتر لج میکنه

اره کاملا صریح میگه الان نیاز دارم میخوام ولی منم قبول نمیکنم بیشتر لج میکنه

ای بابا

آدم لجش میگیره که

منم ده روز کرونا گرفتم شوهرم یکبار نگفت پاشو ببرمت دکتر

تازه باردارم هستم

الان ده روزه هر ترفندی میزنه برای رابطه 

دم به تله نمیدم

بره گم شه

زندگی زناشویی قانون داره بنظرمما دعوامون نشده تا حالا فقط من چن باری غر زدم و قهر کردم و همسرم یه کل ...

کاش شوهرمنم سعی میکرد ازدلم دربیاره ولی خب مغرور ترازاین حرفاست

شوهرم اهل قهر نیست منم جدیدا مثل اون شدم ولی شوهرم آشتی می‌کنه در حد جنگ جهانیم دعوامون شه غذای مورد علاقش میپزم بعد براش سفره میندازم خودم میرم تو اتاق میاد کشون کشون منو می‌بره باهم غذا بخوریم  

غیرمستقیم میخندونه یا ویدیو میفرسته ولی ببخشید از دهنش در نمیاد دیشب گفت بگیر بخواب چقدر سرت تو گوشیه من الات قهرم ولی خبری نیست🥲 غذاهم برای هردومون درست میکنم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

روتین زندگیمو دارم غذا میپزم کارامو میکنم فقط سرسنگین باهاش هر کی مقصره میره واسه عذر خواهی..رابطه هم چه قهر باشیم چه نباشیم برقراره

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔