2777
2789

گوینده هستید یا شنونده؟ خیلی صحبت میکنید با اغلب ساکتید؟ 

من همش به خودم میگم ایندغعه دیگه زیاد صحبت نکن و دقیقا هموندفعه میشم گوینده مطلق🥲

چیکار کنیم کمتر صحبت کنیم؟ راهکار بدید خانمای کم حرف

من کم حرف هستم 

ولی تا باهام صحبت می‌کنن حرف میزنم 

تا کسی چیزی نگه حرف نمیزنم 

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو رو خدا جلو خودتو بگیر

ازت زده و فراری میشن

نشو مثل زن داداش ما صداش برامون کابوس شده

دیگه حالمون از صداش و حرفاش بهم میخوره. نه تنها ما بلکه خاله ودایی و عمه و عموهامون هم. هر مراسمیه همه میگن اه باز این اومد مخمونو بخوره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من خیلی کم حرف میزنم. بیشتر با کسی که کنارمه. با همه که مخاطبم همه باشن خیلی کم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو رو خدا جلو خودتو بگیرازت زده و فراری میشننشو مثل زن داداش ما صداش برامون کابوس شدهدیگه حالمون از ...

اوه جدی میگی؟ مثلا چی میگه که بدتون میاد؟ میشه بیشتر بگی در موردش 

در مورد خانوادش هم صحبت میکنه؟ یا فقط در مورد خودش؟ 

جدی؟ من همیشه خودمو سرزنش میکنم کاش اونجوری بودم.

ببین من خیلی صحبت نمیکنم که گوینده باشم در جواب خودشون فقط حرف میزنم نه اینکه فقط خودم …. اما واقعا بدم میاد هرچیزی رو نباید جواب داد که☹️

ببین من خیلی صحبت نمیکنم که گوینده باشم در جواب خودشون فقط حرف میزنم نه اینکه فقط خودم …. اما واقعا ...

تغییر دادن اخلاق و شخصیت گاها غیرممکنه. میفهمم چی میگی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بعد میگن این چقد حرف میزنه دو دقیقه خفه شو

😕 حالا نه در این حد 

فقط در جواب خودشون حرف میزنم اما بنظرم تو جمع خانواده همسر همینم زیاده 😣 واقعا نمی‌دونم چطور جلوی خودمو بگیرم اخه در جواب هرچیزی که من نباید صحبت کنمممممم لامصب😣😣😣😣

اوه جدی میگی؟ مثلا چی میگه که بدتون میاد؟ میشه بیشتر بگی در موردش در مورد خانوادش هم صحبت میکنه؟ یا ...

در مورد همممه چیز حرف میزنه مسائل سیاسی اقتصادی اجتماعی. خاله زنکی غیبت پز و تعریف از خانوادش. داستان‌ها و روایات مذهبی فلسفی. قصه های قرآنی و ضرب المثلهای فرهنگی و ملتها🤣🤣🤣🤣🤣

کافیه یکی دو کلمه بگه این ادامش به صورت سخنرانی با صدای بلند و بم میگه همیشه هم صدر مجلس میشینه😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اوه چه عالی چطوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟ یکی منو مجاب کنه😁

اوایل توهین می کردن از زبونم حرف در می اوردن.حرفامو تغییر میدادن به خصوص مادر شوخرم.خیلی پست و بد ذاته قشنگ با حرفاش منو می سوزوند.منم دیگه بهونه کردم و به همسرم گفتم گذشت کردن هم حدی داره من دیگه مادر شوهر ندارم.نه میرم نه بیاد نه بش زنگ میزنم دیگه.اونزمان شونزده سال از ازدواجمون می گذشت و الان چهار ساله که سک کلمه باش حرف نزدم.و خونش نرفتم همسرم هم نرفته

در مورد همممه چیز حرف میزنه مسائل سیاسی اقتصادی اجتماعی. خاله زنکی غیبت پز و تعریف از خانوادش. داستا ...

فقط اعتماد به نفسش. حالا میبینی هیچی هم بارشون نیستا اما طبل تو خالین و سرو صدا دارن. منم دارم ازین آدما دورم