2777
2789

هر کار میگه میکنی اون لحظه ک پرش کرد شوهرم بامن بد حرف زدبنظرتون چیکار کنم چی بگم 

با اجازه اسی

@pooshak_anisa1200

دخترا خانوما لباس زنانه و بچگانه آوردم

لینک بزنید تو روبیکا

کارامون قیمت مناسبن 

لطفا بیایید

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی بار ی کاربر توسایت بهم گف ی تار موی مادرشوهرتو پیداکنی سوره یس بخون به نمیدونم کدوم آیه رسیدی هفت بار مورو گره بزن دهنش بسته میشه خداخیرش بده واقعا ،فعلا که دهنش بستس 😂😂 

علم پیشرفت کرد

مردم رفتن مریخ

هنوز ی سری نر ایرانی منتظر دستور از ننشه و بدتر از اون ی سری ننه شوهر که میخان پسرشونو پر کنن علیه عروس

دفعه بعد اعتراض کرد بده ببره خودش بشوره

اجازه ندین شوهرتون تو هر چیزی دخالت کنه همون لحظه بگین از فردا تو بمون بچه داری کن من برم کار بیرون

‏در‌ من خری به گل نشسته.