2777
2789
عنوان

شوهرخالم فوت کرده بعد شوهرم میگفت نمیریم مراسمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 43 پست

اگه لطفی کردن بدون توقع باید انجام میدادن

در ثانی نسبت خاله شما با پدربزرگ همسرتون خیلی دورتره تا شما با شوهر خاله تون اصلا قابل تلافی کردن نیست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت دیگه زیادی شورش میکنه گل و بنر آخه ول کنین بابا،همین اینکارارو میکنه که توقع هم داره،یکم حق داره باید تماس میگرفتن حداقل،والا سمت من اصلا نمیدونن شوهرم عمو و عمه داره!ولی شوهر خاله تو بوده باید میرفتین اون بابابزرگش بوده به عمت و خالت چه آخه

کسی که انتظار داره و میدونی بعدا گله میکنه همون بهتر که واسه بقیه کاری انجام نده. گل و بنر چرا مگه فامیل درجه یک هستید‌.

من همسرم اینطور بگه میگم نیا خدا خیرت بده اعصاب مارو هم بهم نریز. 

فرض کن جاهاتون عوض میشد. خودتم بودی میرفتی؟ چرا بزور بردیش، واقعا عزت و ارزش شوهرت واست مهم نیس؟

ن اگ من بودم نمیرفتم و خیلیم شده ب مراسمات فامیل شوهرم نرفتم...گفتم فلانیوب مراسم ختم داییم نیومده منم نمیرم .شوهرم هیچی نگفته پشتم بوده دفاع کرده ازم گفته دایی خانومم فوت کرده بود شما نیومدین ماهم‌نمیاییم.اما من خیلی تعصب بیجا میکشم واس فامیل و شوهرمو بزور بردم🥲

کسی که انتظار داره و میدونی بعدا گله میکنه همون بهتر که واسه بقیه کاری انجام نده. گل و بنر چرا مگه ف ...

حتی واسه عمه بابام ک فوت کرده چن ماهیه،شوهرم توهرمراسمش گل گرفته.......بنر نوشته ازون بزرگا....کلا خیلییی اهل احترام‌گذاشتنه و واقعا متقابل نباشه،بهم میریزه بدجور هم بهم‌میریزه