2777
2789
عنوان

شما توی مهمونی و جمع خانواده همسر …

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
فقط اعتماد به نفسش. حالا میبینی هیچی هم بارشون نیستا اما طبل تو خالین و سرو صدا دارن. منم دارم ازین ...

والا اینقد از همه چیز میگه فکر میکنی علامه است

درصورتی که یه قوم ازش نفرت پیدا کردن . چند وقت پیش مراسمی داشتیم همه فامیل بودن. یکی از اقوام میگفت صداش مثل آهنگا پس زمینه کافیشاپ مدام روشنه . فقط خجالتش برای ماست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
در مورد همممه چیز حرف میزنه مسائل سیاسی اقتصادی اجتماعی. خاله زنکی غیبت پز و تعریف از خانوادش. داستا ...

وای خدایا من غلط بکنم😂 این اوج اعتماد بنفسه اما چقدر خوب که در زمینه اقتصاد و اجتماع و سیاسی و … اطلاعات داره 

فقط ی سوال شما که خودت خواهرشوهری 

مثلا بحث ی چیزی باشه که فلان وسیله خوبه و … و مادر شما اون وسیله رو داشته باشه و شما بگی اره مامانم داره و … این پز محسوب میشه؟ 

مثلا من گاهی میگم و احساس می‌کنم خوششون نمیاد 

مثلا میگن مامان اینا خوبن میگم اره مسافرتن و …. بازم خوششون نمیاد 

مثلا یلدا کجا بودید میگم همه خونه مامانجونم جمع بودیم و … بازم خوششون نمیاد 

شماهم اینطورید؟ چه کنیم اخه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایا من غلط بکنم😂 این اوج اعتماد بنفسه اما چقدر خوب که در زمینه اقتصاد و اجتماع و سیاسی و … اط ...

اطلاعاتش از همه مسائل قاطی پاتیه. فقط میخواد یه چیزی گفته باشه حتی بچه هاشم درعذابن زندگی خانوادگیش داغونه از بس پی حاشیه است

کلا تو جمع خانواده همسر سعی کن از خانواده خودت تعریف نکنی.این طبیعیه که نسبت به این قضیه حساس میشن و گارد میگیرن. هرچیم نیت بدی نداشته باشی باز اونا برداشت دیگه دارن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اوایل توهین می کردن از زبونم حرف در می اوردن.حرفامو تغییر میدادن به خصوص مادر شوخرم.خیلی پست و بد ذا ...

منم یه اتفاقی واسم افتاده که تصمیم گرفتم توی جمعشون لال باشم 

من اصلا پر حرف نیستم اما سوالی بپرسن حرفی بشه در موردش صحبت می‌کنم اونم همسرم میگه تو چرا زیاد حرف نمیزنی! اینو گفتم مه بدونی پر حرف اونجوری نیستم واقعا 

مثلا دیروز به پدرشوهرم گفتم بابا فلان عکس از بچم فرستادم دیدی جواب نداد (دیده بود ری اکت نداده بود) 

منم حس کردم نشنیده دوباره تکرار کردم گفت اره بامزع بود 

حس کردم بار اولم شنیده … این دفعه سوم بود از پدرمادرش همچین رفتاری دیدم خیلی ناراحتم و بهم برخورده 

وای مثل منی لعنت به من 

زیاد حرف نمی‌زنم ولی همش نیشم بازه هی میپرم این ور اونور هر چی هم میارن عین چی میخورم الان فکر میکنن شوهرم بنده خدا هیچی نمیخره 🤣 همش میگم دفعه بعد سر سنگین میشم از خودم قول میگیرم ولی باز نمیدونم چرا نمیشه 

تو رو خدا جلو خودتو بگیرازت زده و فراری میشننشو مثل زن داداش ما صداش برامون کابوس شدهدیگه حالمون از ...

خواهر شوهر منم خیلی زیاد حرف میزنه واسه همه چی نظر میده آنقدر صداش بلنده تا حرف میزنه کل جمع خفه میشن چون اونوقت حرف زدن فایده نداره کسی صدای کسیو نمیشنوه اصلا میبینمش استرس میگیرم با اینکه قربون صدقم می‌ره ولی خیلی دخالت کنه اخلاقش قابل پیش بینی نیست 😄

منم یه اتفاقی واسم افتاده که تصمیم گرفتم توی جمعشون لال باشم من اصلا پر حرف نیستم اما سوالی بپرسن حر ...

چه می دونم شاید تو جاری من باشی چون دقیقا رفتار اونا هم همین طوریه🤭.من قسم خوردم دیگه هیچ وقت و به هیچ قیمتی باشون همکلام نشم.زدم به سیم اخر.حس میگنم تمام این سالها هم به شخصیتم توهین شده.و اعتماد به نفسمو از دست دادم 

چه می دونم شاید تو جاری من باشی چون دقیقا رفتار اونا هم همین طوریه🤭.من قسم خوردم دیگه هیچ وقت و به ...

اوه عزیزم نه خیالت راحت من هنوز جاری دار نشدم خیر سرم فعلا تک عروسم حالاحالاها 

خیلی از بابت این رفتار ها ناراحتم 

اوایل فکر میکردم نمیشنون صدامو … تو باغ نیستن … بلند تر تکرار میکردم … نگو اینا خودشون صاحب باغن… رفتارشون عمدی بوده ! خیلی دلخورم 😣

اطلاعاتش از همه مسائل قاطی پاتیه. فقط میخواد یه چیزی گفته باشه حتی بچه هاشم درعذابن زندگی خانوادگیش ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ یعنی هیچی از خانودمون نگیم؟ 

مهمونی دو طرفه چطور ؟ بگیریم یا نه؟ اینم باعث حساسیت میشه؟ 

من یکبار مهمونی دو طرفه دادم خواهر شوهر و جاریم تا مدت ها باهام تو قیافه بودن 

فکر میکنم صرفا بخاطر اینکه خواهرم و زنداداشم بسیااار خوشتیپ کرده بودن و اونها نه😐🤦🏻‍♀️

وای چقدر ضایع شدی🤣🤣

الیزابت جان 

بسیاااار ضایع شدم 

و من چقدر ساده ام که باعث شدم این اتفاق سه بار تکرار بشه … اصلا بدی در حقشون نکردم اخه حس میکردم نمیشنون… یا تو باغ نیستن … نگو اینا خودشون صاحب باغن!

به قدری دلخورم که شماره هاشونم از گوشیم حذف کردم دقت میکنم هیچوقت استوری های منو سین نمیزنن، بزنن مثلا تولدم باشه هرگز تبریک نمیگن! 

الیزابت جان بسیاااار ضایع شدم و من چقدر ساده ام که باعث شدم این اتفاق سه بار تکرار بشه … اصلا بدی در ...

الهی بمیرم ولی واقعا میگم فدای سرت 

حالا من زرنگ بودم از همون روز اول گروه خانوادگی زدن من یبارم شرکت نکردم شاکی هم شدن محل ندادم الان باهام لجن ولی مهم نیست برام بهتر از این بود که یه موقع یچیزی تو گروه بگم اینا بخوان منو ضایع کنن چون اصولاً خانواده شوهر همینن 

الآنم دیر نشده از همین الان بکش کنار قاطی نشو باهاشون جدی و سنگین باش سوالی که واقعا مهم و حیاتی نیست نپرس جلوی زبونت رو بگیر زیاد نخند و نظر نده در مورد چیزی