2777
2789
عنوان

موهامو قیچی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 43 پست
دلیل میشه چون بچه بودین و عقلش کار نمیکرداین‌که الان کینه ب دلیل گرفتی عجیبه

انقدر خاطره اینمدلی دارم از حسادت اطرافیان که باورت نمیشه

من خیلی کینه ایم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا مامانای قدیم دل بزرگی داشتن من باشم یکی با دخترم اینکارو کنه تا با ماشین کچلش نکنم ول کن نیست ...

کار درست تو میکنی اتفاقا به مامانم گفتم چرا هیچی بهش نگفتی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
تو شامپوش پودر مو بر بریز

وایی آفرین ایده خوبیههه رفتم تو فکرش

مامانت هیچی بهش نگفت؟

نه فقط دعواش کرد عمه سلیطمم گفت بچه اس میخاسته شوخی کنه😑

الان مگه بلند نشده؟ 😂

چرا بعدش دوران مدرسه و دانشگاه گذاشتم بلند شد تو مدرسه بهم میگفتن گیسو کمند ولی خب ۵ سال طول کشید هربار😢

کار درست تو میکنی اتفاقا به مامانم گفتم چرا هیچی بهش نگفتی

والا اینجور میکرد دیگه کسی جرات نمی‌کرد از کارتون رد بشه شوهرم میگه شبیه این مرغام کسی می‌ره سمت جوجه شون حمله میکنن

اون موقع چند سالتون بوده؟

۵ ۶ سال