2777
2789
عنوان

موهامو قیچی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 43 پست
بخدا میخوام تلافی کنم ولی میرم زیر سوال چون میگن اونموقع اون بچه بود😢

وقتی هنوز داره ازارت میده و برات تبدیل ب تروما شده باید درمانش کنی ب هر طریقی که حالت خوب میشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا اینجور میکرد دیگه کسی جرات نمی‌کرد از کارتون رد بشه شوهرم میگه شبیه این مرغام کسی می‌ره سمت جوج ...

من همیشه از مامانم گله میکنم که چرا تو این موارد هیچی نگفته چون مامانم خیلی مهربون و سادس کلی خاطره اینمدلی دارم از حسادت بقیه واسه همین میگم کار درست تو میکنی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
علاوه بر مو چشماش رو هم از دست میده

جدی کور میشه😥

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
پس بگذر دیگه اونو با ذات خرابش به حال خودش رها کن

آخه تو دلم مونده😑

من همیشه از مامانم گله میکنم که چرا تو این موارد هیچی نگفته چون مامانم خیلی مهربون و سادس کلی خاطره ...

تجربه بشه برای آینده خودت مامان منم مدل مامان تو بود کلی آسیب دیدیم الان جاریم به دخترم بگه یه لیوان آب بده هم برخورد میکنم میگم کاری داشتی به خودم بگو اجازه ندارید به دخترم دستور بدید 

چقدر کینه ای هستی دختر 😐😐😐😐

اینجوری اصلا نمی تونی توی این دنیا زندگی کنی ، چون هر روزت با کینه و نفرت کارای بقیه میگذره . انگار هر روز دوباره برات همون اتفاق میفته و شما دوباره همون حس بد رو تجربه میکنی . حالا ممکنه یه کاری بکنی که تلافی بشه به نظرت ولی کل عمری که با اون کینه و نفرت گذروندی و حرص خوردی و زجر کشیدی برمیگرده ؟ 

این اتفاقا میفته توی دنیا که شما اطرافیانت رو بشناسی ، بفهمی به هر کس چقدر میشه اعتماد کرد . اگه بیشتر بخوای درگیرش بشی اونی که باخته شمایی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شما بچه بودید کار ندارم ولی مامانت باید میخوابوند توی دهن مامانش. الانم با مامانش دیگه صحبت نکن

مامانم فقط دعواش کرد عمه سلطیمم طلبکار شد که وایی بچه اس و میخاسته شوخی کنه😑

چقدر کینه ای هستی دختر 😐😐😐😐اینجوری اصلا نمی تونی توی این دنیا زندگی کنی ، چون هر روزت با کینه و ...

آره دقیقا خیلی کینه ایم هرکی هرکاری باهام کرده تو ذهنم مونده و جالبش اینه تا تلافی نکنم انگار آروم نمیشم😢

مامانم فقط دعواش کرد عمه سلطیمم طلبکار شد که وایی بچه اس و میخاسته شوخی کنه😑

ولش کن . سعی کن ببخشیش تو خوب باش..

ولی ب حال الانش نگاه کن اگه الان باهات خوبن و آدمای خوبی ان 

فراموش کن .

ولی اکه الان هم سلیطه بازی در میاره حسابش فرق میکنه

ولش کن . سعی کن ببخشیش تو خوب باش..ولی ب حال الانش نگاه کن اگه الان باهات خوبن و آدمای خوبی ان فرامو ...

همون حسودایی که قبلا بودن هستن فامیلمون گه خاصن انقدر که بی ذات و حسودن😑

آره دقیقا خیلی کینه ایم هرکی هرکاری باهام کرده تو ذهنم مونده و جالبش اینه تا تلافی نکنم انگار آروم ن ...

خیلی بده اینجوری دختر خوب . کل عمرت داری زجر کارای بقیه رو میکشی . اینجوری حتی اگه تلافی کنی هم آروم نمیشی چون این آرامش موقته ، تا وقتیه که نفر بعدی بخواد یه برخورد بد بکنه باهات و شما دوباره بهم بریزی . باید یاد بگیری به خیلی از این اتفاقا اهمیت ندی و  ببخشی ، فقط به خاطر آرامش و شادی خودت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همون حسودایی که قبلا بودن هستن فامیلمون گه خاصن انقدر که بی ذات و حسودن😑

فامیل همیشه همینه، 

هیچوقت از فامیل توقع خوبی نداشته باش. 

اون ک همیشه بهت خوبی می‌کنه و هواتو داره غریبس،