2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18538 بازدید | 215 پست

آخرش قطع کردم پیام دادم گفتم شبیه اون چیزی که فکر می‌کردم نبودی ن دیگه نمی‌خوام ادامه بدم دیگه بهم پیام ندین  به احترام دوستم هیچی بهش نگفتم حتی بلاکش نکردم ولی رفتم دیدم تو واتساپ بلاک‌م کرده😔

گفت چ‌خبر بگی ببینم جمعه سرکاری یا نه گفتم معلوم نیست گفت مرخصی بگیر گفتم چرا؟خندید گفت می‌خوام ببرم ...

وااااا خب مگه چیه والا مام تازه

نامزد کرده بودیم دوشب رفتیم

باغ پیش همم خابیدیم ولی اصلا دست بهم نزد خب خاسته

ببرتت گردش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه میگن دستام داره میلرزه نفسم قط شده نمیتونم تایپ کنم...خو خواهر من بهترشو بعد ....مگ خدا وا ...

😂😂😂😂😂وای عالی بود

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وااااا خب مگه چیه والا مام تازهنامزد کرده بودیم دوشب رفتیمباغ پیش همم خابیدیم ولی اصلا دست بهم نزد خ ...

ببین لحنش بد بوده

شایدم میخواسته مزه بریزه

این حرف‌ک میگه یه اردک دارم تو خونه حرف میزنه چه معنی داره؟اونم توی دوران اشنایی

ادم فکرش منحرف میشه دیگه

خب میگفت بریم محیط محلمون رو ببین

وااااا خب مگه چیه والا مام تازهنامزد کرده بودیم دوشب رفتیمباغ پیش همم خابیدیم ولی اصلا دست بهم نزد خ ...

خواستگارشه معلومه فقط خودشون حرف میزدن خانواده هم در جریان نبودن، پیشنهاد بده چند روز برن روستاشون بگردن؟! 

ایشون خواستگاراه ن نامزد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
گفت چ‌خبر بگی ببینم جمعه سرکاری یا نه گفتم معلوم نیست گفت مرخصی بگیر گفتم چرا؟خندید گفت می‌خوام ببرم ...

اگه پدر مادرا در جریانن حرف بدی نزده

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

وا

حرف بدی نزده ک

اگه اینقد حساسی اصلا سمت جنس مخالف نرو و قید ازدواج رو بزن

خلاص

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

ببین لحنش بد بودهشایدم میخواسته مزه بریزهاین حرف‌ک میگه یه اردک دارم تو خونه حرف میزنه چه معنی داره؟ ...

آره دقیقا. واقعا پیشنهاد غیر منطقی ای هست. حالا دوران نامزدی یه چیزی. ولی خواستگاری که چیزیش معلوم نیس پاشی باهاش بری روستاشون