2777
2789
عنوان

جامعه خیلی ناامن شده توروخدا حواستون باشه با کیا رفت و آمد میکنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 98 پست
حالا اینو بگیم فیکهولی اتفاقی ک تو شهر کناری ما افتاد واقعی بودخییلی اتفاق بدی بوداصلا مشخص نشد همسا ...

گروگان گیریه فیک نبوده.عین واقعیته.نمی دونم چرا بعضی می خوان به زور بقبولونن که همه چی امن و امانه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گروگان گیریه فیک نبوده.عین واقعیته.نمی دونم چرا بعضی می خوان به زور بقبولونن که همه چی امن و امانه

منم میگم فیک نبوده

کلا جامعه بدی شده باید حواسمون باشه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خانم های لاری معمولا با همه برخودشون خوبه و مهمون نوازنبنده خدا نمیدونسته که اینطوری میشه🥲

بآورت نمیشه یشبانه روز نخوابیدم از فکر اون دختر کوچولو ها😪😪😪😪😪😪😪

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

خوب به خواهربرادرشونم زنگیدهبودن گوشی دادن خانواده حرف بزنن الکی بهونه بیارن و میگفتن اگه اینکارو نکنین میکشیمتون باید به یه بهونه ای بکشونیدشون اینجا بعدم اونارو میکشونن و مثل اونا.. 

مشکل اینجاست که اغلب فکرمیکنیم جنایتکاران وافرادیکه خطرناکن ،ازظاهرورفتارمیشه تشخیصشون داد 

چندسال قبل ،هم دوخانواده خیلی باهم رفت وآمدمیکنن 

بعد یکیشون پسرنوجوان چهارده پانزده ساله داشته وخواهرکوچولوهم داشته

یکیشون دختربچه هشت ونه ساله داشته 

یک روز دخترمیره خونه همسایه برای بازی بادوستش 

ولی کسی خونه نبوده به جز پسره ،ودرنهایت نه گفته بیاخونه هست 

بهش تجاوز کرده ،وقتی فهمیده دارن دنبالش میگردنن ،رفته بچه روخفه کرده وتو پتوواینا کمدقایم کرده 

چون طبقه دوم هم بودن ،حتی‌همسایه روبه رو دیده دخترداره جلوپنجره دست تکون میده ،منتها چون همیشه اونجا بوده 

فکرکرده دارن بازی میکنن بچه ها 

واخرسر زودپسرگرفتن ودوخانواده نابود شد 

فقط سراین عدم نظارت روبچه ها ورفت وامد بی مورد 

مشکل اینجاست که اغلب فکرمیکنیم جنایتکاران وافرادیکه خطرناکن ،ازظاهرورفتارمیشه تشخیصشون داد چندسال قب ...

وای خدایا🥲

به بچها ک بیشتر باید حواسمون باشه🥺🥺

مشکل اینجاست که اغلب فکرمیکنیم جنایتکاران وافرادیکه خطرناکن ،ازظاهرورفتارمیشه تشخیصشون داد چندسال قب ...

💔💔💔

من هم دقیقا تو یه تاپیکی بودم که استارترش داشت یه اتفاق رو تعریف می‌کرد ، بعضی ها سریع فاز باهوش بودن برداشته بودن و میگفتن مگه میشه؟! 

آدم باید خنگ باشه که این کار رو انجام بده. 

و از این مدل حرف ها. 

در حالی که هیچکس جزئیات حادثه رو نمیدونه. 

همه ما باید مراقبت کنیم ، چون ممکنه اتفاق برای هر کسی بیفته و استثنا هم نداره. 

من تنها جایی ک میرم خونه پدرو مادره یعنی با همه و همه قطع ارتباطم نه صرفا به خاطر این اتفاقات کلن هرچی نری و بیای حرف و حدیث کمتره انرژی منفی کمتری رو زندگی آدم میاد حسادتا کمتر میشه

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

یجا گفتن بخاطر طلاهای خانمه یجام حسادت زن قاتل ب خوشی های اون خانواده

هم زنه و هم شوهرش از چهرشون  حسادت و بدجنسی مشخص بود