2777
2789

بگووو👀

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل تلاش ، برونگرا ، باحال و پایه ، اما دوستای خوبی نداری ینی کسیو نداری ک دوستی باشه ک واقعن بخادت و اینا هرچی هست سطحیه ، احساس تنهایی میکنی ، دنبال ی آدمی ک بفهمه ت رو بخادت واقعن ، دیگه همینا  نمیدونم درسته یا ن همینطوری گفتم 😁

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

به نام خدا😂😅

خب شما ادمی هستید که نسبتا موهاتون کوتاهه و احساس میکنم تا روی شونتونه و لخته

پوستتون گندمیه

لب و دهن کوچیک و جمع و جوری دارین

از استایلای اولد مانلی یا کژوال خوشتون میاد 

خیلی ساده هستین هم از لحاظ شخصیتی هم از لحاظ پوششی و استایلی

لباسای چهارخونه رو دوست دارید

تلاش میکنید با همه رابطه ی مسالمت امیز داشته باشین با ادما زود دوست میشین ولی تنها چند نفر رفیق و همدم همیشگیتون هستن که با هم خاطرات خوبی دارین

از طبیعت و طبیعت گردی هم خوشتون میاد

حس کنکجاوی در شما زیاده اونقدری که اگه دیگران از کنجکاویتون خبر دار بشن ممکنه بهتون بگن فوضول😅

ادمی هستید که سنگ صبورین و پرستار محسوب میشید

احساس میکنم یه خواهر بزرگتر دارین یا یه فردی در حد خواهر نزدیک که رابطته ی خیلی گرم و صمیمی ای باهم دارین.

در حال حاضر هم توی رابطه ی احساسی نیستین

این از حدسای من بود حالا نبودت شماست راجع به من حدس برنید😂😔

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

منم بگید🤍

رنگ مورد علاقت آبیه 

و مثل رنگ آبی خیلی سرزنده و آرامش بخش و آرومی 

مثبتی 

به مطالعه و هنر علاقه داری 

چهره زیبایی داری 

لاغر 

قد بین ۱۶۵ تا ۱۷۰ 

چشم و ابرو خرمایی اینا

رنگ مورد علاقت آبیه و مثل رنگ آبی خیلی سرزنده و آرامش بخش و آرومی مثبتی به مطالعه و هنر علاقه داری چ ...

بله ابی و سفید و صورتی رنگای مورد علاقم هستن 

بله درسته همش

فقط قدم ۱۶۰ 

چشمام رنگیه و بورم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بهت حس خوبی دارم حس می‌کنم یه جورایی شخصیتت ریشه تو بچگیای من داره نمی‌دونم چرا

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
منم بگید

خب احساس میکنم اول از همه ادم متواضعی هستین

اغلب اوقات ساکتین دیگران شما رو یه شهص بسیار خانوم و موجه و متین میبینن

چشمای گود رفته و قشنگی دارین و این چهرتون رو خاص میکنه

چهره ی بیبی فیسی دارین

توی یه رابطه عاطفی قوی هستین و پارتنرتون به شدت ادم حامی ایه و ازتون حمایت میکنه و بحث و درگیری هاتون توی رابطتتون خیلی کوتاه و مختصره و هیچوقت به طور غیر منطقی کش نمیاد

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…