2777
2789

لطفا لطفا گزارش نزنید حالم بده😔 

من یه دوستی دارم به شدت دختر مهربون و پاکیه گفته دایی دارم قصدش ازدواج هست نظامی هست خونه ماشین داره و آدم مقیدی هست و دنبال یه دختر خوب می‌گرده تو رو چند روز پیش فلان جا دیده خوشش اومده تو هم که دوستم هستی چی بهتر آز این خلاصه تو مرحله آشنایی بودیم پسره خیلی خوش برخورد بود حتی برام شارژ و اینترنت می‌فرستاد و تو ماموریت بهم زنگ میزد رجبش تحقیق کردم آز بچه ها گفتن آدم سر به زیر هول نیست حتی سلام میکردیم فقط سر تکون میداد تا اینکه یه روز بهم گفت نمی‌خواد بری سرکار و خودم هواتو دآرم منم سر این مسئله باهاش دعوا کردم صدام بردم بالا ولی اون بعدش معذرت خواهی کرد و نذاشت برم یه بار هم گفت بیام دنبالت ببرمت دانشگاه باهاش کات کردم باز اومد معذرت خواهی حالا قسمت اصلی ماجرا اینجاست دیروز سرکار بودم بهم زنگ زد منم چون باهاش بدرفتاری کرده بودم گفتم این بار مهربونتر باهاش رفتار کنمنم سلام گرم خسته نباشد گفتم که بعدش یه چیزی گفت میگم کاش همون اول قبولش نمی‌کردم🤦🏻 هستین اادا مش رو بگم که بعد برم سرکار؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد صب کنم میگی

سوال خوبی بود😂😂😂😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود