وزنم ۸۵ قدم ۱۷۲ هست. فامیلا میگن اندامم خوبه رونام و باسنم هست فقط ولی الان شکم دراوردم خیلی این موضوع اذیتم میکنه ۶ ماهه نامزدم چرا نمیدونم هرکی شوهر میکنه چاق میشه منم الان چاق شدم میخوام لاغر بشم ولی نمیخوام باشگاه برم ولی کم کاری تیروئید و تنبلی تخندان دارم ریختم بهم ولی اونارو درمان میکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره از اون حلقه حرفه ایا، من خیلی دوست داشتم که بتونم مدت طولانی حلقه بزنم ولی هیچوقت موفق نشدم نهای ...
من از بچگی بلدم بندازم دور کمرم دیگه نمیوفته تا خودم نخوام ولی انقد شنیدم حلقه مضره که میترسم بزنم در حالی که یکی از بهتریناشو تو خونه دارم اما اصلا نمیزنم🥺
من از بچگی بلدم بندازم دور کمرم دیگه نمیوفته تا خودم نخوام ولی انقد شنیدم حلقه مضره که میترسم بزنم د ...
میگن ولی بنظرم اگه اصولی و به اندازه یعنی از یه مدت زمانی در روز بیشتر انجام نشه آسیبی نمیرسونه وگرنه هر ورزشی که فکر کنی اگه زیاد از حد و اشتباه انجام بشه ممکنه اسیب برسونه،
من اگر بلد بودم هر روز حلقه میزدم
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!