2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30938 بازدید | 577 پست
یکی گزارش داده بود پروانه مطب تهران ندارم

اخي عزیزم 

كار همين دوستاي شوهرت نيس😏

جند سال باید شهرستان كار كني؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخي عزیزم كار همين دوستاي شوهرت نيس😏جند سال باید شهرستان كار كني؟

واقعا نمیدونم چون تو اون کلینیکی که کار میکنم تقریبا همه بدون پروانن حدود ۴۰ نفریم. فقط من رو گزارش داده بودن

واقعا نمیدونم چون تو اون کلینیکی که کار میکنم تقریبا همه بدون پروانن حدود ۴۰ نفریم. فقط من رو گزارش ...

مگ تو کلینیک کار کردن پروانه میخواد؟ آخه من دو نفر میشناسم که بعد طرح تو کلینیک تهران کار میکنن الان خیلی ساله یه نفرشونم طرحشم تهران رفت چون متاهل بود

الان کاری میتونی کنی ک درست بشه؟

بیشتر حال و این فکراتم بخاطر اینه ک مشغله نداری 

اره هیچکی تقریبا پروانه نداره منو یکی گزارش داده

دیگه حدسش کاری نداره

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره هیچکی تقریبا پروانه نداره منو یکی گزارش داده

با توجه به اینکه هیچ کی پروانه نداره تو کلینیک ،امکان اینکه شما یه درخواستی چیزی بدید که اجازه کار شما هم بدن نمیشه؟؟

واقعا بی انصافیه

به نظرم این تایمی که سر کار نمیرید تایم خوبی هست که وقت بیشتری برای خودتون بذارید

به ذهنتون و جسمتون استراحت بدید

دیگا الان دغدغه کاری هم ندارید،از تو خونه بودن لذت ببرید

آشپزی کنید شیرینی و کیک بپزید،فیلم نگاه کنید و لذت ببرید از اوقاتی که سر کار نمیرید

فرصت خوبی هست که رفرش بشید و بعدتر هم با ذهن ارومتر دوباره برگردید به فضای کار

از دغدغه های کلینیک دورید پس میتونید بیشتر کار کنید روی ذهنتون و افکار منفی و وسواسیتون 

با توجه به اینکه هیچ کی پروانه نداره تو کلینیک ،امکان اینکه شما یه درخواستی چیزی بدید که اجازه کار ش ...

نه کلینیک کل پولمو بلوکه کرده که نکنه جریمش کنن.

بعد خب بحث اینه که یکی که خیلی نفوذ داره و مشکل داشته باهام گزارشم رو داده چون به یه سازمانی حیلی بالاتر از معاونت درمان و نظام پزشکی گزارش داده بودن و اونا اومده بودن تو کلینیک

باید چند سال خارج از تهران کار کنم

باید برید شهرستان؟یا اطراف تهران هم میشه؟

همون جایی که مادرتون اینا هستن نمیشه برید؟

شرایط که پیش اومده فعلا استراحت کنید بعد هرجایی که مسیرش نزدیکتر باشه انتخاب کنید اگه همسرتون رفته بود بیمارستان شهرستان شما هم میتونستید اونجا کار کنید

نه کلینیک کل پولمو بلوکه کرده که نکنه جریمش کنن.بعد خب بحث اینه که یکی که خیلی نفوذ داره و مشکل داشت ...

خودت میدونی کی گزارش داده؟

چقدر بد هیچ کاری نمیشه کرد؟

اگ فوقش نشد کاری کنی بشین برا تخصص بخون این مدتی که تهرانید