2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30942 بازدید | 577 پست
امیدوارم نره.امشب خیلی تو خودش بود کاری ندارم مراسم عزا بود ولی در همون حدم پعاشرت نمیکرد بل دوستاش ...

نخواهد رفت. یک درصد اگر وقتشون آزاد شد بگو که به شما هم اطلاع بدن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ستاره مامان هم نداره؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونمالبته اولین مواجهه بعد از ازدواجمون بوو

مگه در تولد ها نبود اون دختره؟ قبلا ندیده بودیش اصلااا؟

استارتر جان انقدر شکاک نباش و با این شکا زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن . قبول کن که اون یه رابطه بوده برا قبل ک الان تموم شده.  شما اگه سعی بکنی همیشه رابطتت با شوهرت صمیمی باشه و درکش کنی  اون هیچ وقت به اکسش فکر نمی‌کنه چون میدونه یکیو کنارش داره که یه تار موش می ارزه به صدتا مثل اون اکسه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

[QUOTE=367205350]چرا دیده بودم ولی بعد ازدواجمون یادم نمیاد دیده بوده بهش فکر نکن خداکنه اونم زود شوهر کنه

بعد این دختر انقدر فیلمه، نمیدونید چه اداهایی میومد و چه طور جلب توجه میکرد. یهو بافتش رو در میاورد ...

اسی جان ببخشید 

خدا منو ببخشه 

خدایا ببخش🙏🏻

ولی این متنو که خوندم خیلی خندم گرفت

نمیدونمالبته اولین مواجهه بعد از ازدواجمون بوو

چند وقت پیش تولد دعوت بودید بودش گفتید خیلیم بد رفتار بوده و پارتنر یکی از اعضای اکیپ ازش سوال کرده بد جواب داده.

شما خودتون ماشالا خییلی باهوشید و بهتر میدونید ولی احساس میکنم خودتون کم میبینید که ناخودآگاه مقایسه می کنید یعنی باید اول از همه با خودت به صلح برسی به چهرت تو آینه نگاه کن چه دلیلی داره خودت قبول نداشته باشی به تلاشات به موقعیتی که خودت با تلاشت بدست آوردی و خیلی چیزای دیگه،شما خیلی با لیاقت و همه چیز تمومی نباید خودت اذیت کنی

در مورد اینکه همسرتون تو خودشون بودن به نظرم خیلی بهشون پیله نکن حس میکنم چون قبلا تو اون جمع بوده ولی الان دیگه باهاشون در ارتباط نیست یه کم سخته واسش مثل دیشب که گفتی سرشون تو گوشی بوده

این وسط تو فقط سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی 

که بتونی شوهرت رو سمت خودت بکشونی

چند وقت پیش تولد دعوت بودید بودش گفتید خیلیم بد رفتار بوده و پارتنر یکی از اعضای اکیپ ازش سوال کرده ...

بله اونبار دیده بودنش که دختره گفته بیا کلینیک تا جواب بدم... یا اون تولد قبلی. شاید اونقدر ذهنش مشغوله پریده. عادی،بااش حتما چون بارها دیدیش و اسمون به زمین نیومده. خودتو نبازی. دوستمون خداخیزش بده نقره خانم پادکست معرفی کردن گوش میکنن چقدر مفیدن این همه چیز تمامی خانم دکتر و از این طرف فقدان اعتماد به نفس بخاطر همون ۷ سال اول زندگی و شکل گیریه..باید خیلی رو خودشون کار کنن .همه باید به فراخور حال و موقعیتمون اینطور بشیم.ان شاالله حال دل همگی مون خوب و خوبتر بشه