2777
2789
عنوان

از شالم بدمممم میاددد😭😭

175 بازدید | 13 پست

میخوام با حجاب خوب باشه ولی اصلااا 

خیلی هم راحت نیستم 

اگه حداقل چادری شم ،روسری هایی که دوست دارمو سر میکنم ،انقدرم سر شال سر کردن مشکل ندارم 😮‍💨😓

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم🤧

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

خب روسری سر کن

نمیشه

با مانتو هایی که دارم روسری نمیاد 

روسری اصولا با چادر خوب میشه یا یکم کسایی که سن شون از من بیشتره

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
خب چادری شو به خدا راحتی چادر رو هیچی نداره

تو فکرم هست ولی گاهی پشیمون میشم 

ته دلم قرص نیست

مثلا اگه تو هوا ادم چادری باشه چجور لباس گرم بپوشه و کلی .....

مدل این حجاب ترکیه ایا سر کن از پشت گره بزن

یا هد بزن شال رو شل رو سرت بنداز

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم🤧

چرا 😅

میگم میخوام شال رو باحجاب سرکنم ولی بهم نمیااااد 

ولی خب چادر خیلی بیشتر بهم میاد

ولی انتخاب چادر سخته یکم

چرا 😅میگم میخوام شال رو باحجاب سرکنم ولی بهم نمیااااد ولی خب چادر خیلی بیشتر بهم میادولی انتخاب چاد ...

هد شال چی اونم نمیاد؟ 

من خیلی راحت شال باحجاب سر میکنم خیلی ام شیک وایمیسه

نمیدونم چرا خیلی حس راحتی ندارم با شال ،خوبم نمیمونه رو سرم 

شال هامم بعد ی مدت از چشمم میوفتن 

تو فکرم هست ولی گاهی پشیمون میشم ته دلم قرص نیستمثلا اگه تو هوا ادم چادری باشه چجور لباس گرم بپوشه و ...

تا وقتی هم دلت قرص نشده نپوش بذار با اطمینان سرت کنی

من پالتو و ژاکت راحت زیر چادر میپوشم اذیت نمیشم بزرگ هم نمایشم نمیده ولی پافر و کاپشن پف دار نمیشه پوشید

تا وقتی هم دلت قرص نشده نپوش بذار با اطمینان سرت کنیمن پالتو و ژاکت راحت زیر چادر میپوشم اذیت نمیشم ...

همین دیگه

فکرم رو گاهی درگیر میکنه

نمیتونم جدی تصمیم بگیرم

نمیخوام بعدا پشیمون بشم یا جوگیرانه تصمیم بگیرم