2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24510 بازدید | 480 پست
یااینکه به دوستش پیام بده بگو امشب تو باشگاه اتفاقی افتاده یا بحثی بوده که همسرمو بهم بریزه؟

دوستش مطمئنم باشگاه نبوده چون پیام دادم سوال علمی ازش پرسیدم فوری جواب داد یه ساعتی ۹ تا ده داشتیم در موردش بحث میکردیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت لج نکرده باهات که نرفتی بیمارستان بخواد اینطوری لجتو دراره؟ البته خودم این احتمال و کم میدونم ...

نه صبح خوب بود. بهش‌گفتم البالوپلو درست کردم ذوق کرد گفت شام‌میاد میخوره ولی شامم نخورد

نه صبح خوب بود. بهش‌گفتم البالوپلو درست کردم ذوق کرد گفت شام‌میاد میخوره ولی شامم نخورد

خب پس یه مشکلی پیش اومده واسش 

شاید سر عملی چیزی یه اشتباه کرده خودش  ریخته بهم 

خیلی چیزای دیگ....

عزیزم همچی و در نظر بگیر دیدی تو تا رفتی هر روز پیام و زنگ سراغتو میگرفت چن بار امد دنبالت چقدر قشنگ سوپرایزت کرد خب چرا این ادم باید تو اوج خوب بودن و صمیمی بودن بدوهه یهو سمت اکسش   بعد شما ک اوایل رابطتون نیست چن ساله باهمید      بعد اکسشم ک دم دست این نیست بلاخره میدونه زن داره شمارو دیده   

خب پس یه مشکلی پیش اومده واسش شاید سر عملی چیزی یه اشتباه کرده خودش ریخته بهم خیلی چیزای دیگ....عزی ...

دقیقا بعد اون اکسشم فک نکنم اینقدر بی لول باشه که بیاد تو زندگی شما، به هر حال یه زمانی ولش کرده 

اگه اینطور بود دیگه تلاشت نمیکرد باهاتون آشتی کنه، همسرتون بفکر اکسش نیست ممکنه آدم گاهی یاد یه نفر بیوفته ولی اینکه بخوادش اینا نه

فردا حتما ازش بپرس ببین چی میگ 

اسی تو اینطوری نیستی که مثلا وقتی میدونی شوهرت ۸ کارش تموم میشه وقتی تا یه ساعت بعد نبیامد همون موقع بهش زنگ بزنی ؟  چیز بدی نیس ک

نه شوهرم وقتی از اون دختر جدا شد کلا با اون اکیپ قطع رابطه کرد چون اکسش اونجا بود بعد اکسش رفت طرح ی ...

بعد ازدواج چون با اون اکیپ رفت و آمد داره و ستاره میبینه و حرف میزنه و حتی اکسش میبینه باعث این حس شما شده و البته کرمایی که ستاره میریخت جلوی شما راجبش حرف میزد همه اینا باعث این فکرا میشن

دقیقا بعد اون اکسشم فک نکنم اینقدر بی لول باشه که بیاد تو زندگی شما، به هر حال یه زمانی ولش کرده اگه ...

اره اسی اینم در نظر بگیر تو قبلا دعواتونم شده بود رو استوریای دختره حساس شده بودی فک میکردی با شوهرت ارتباط گرفتن 

خب بنظرت ممکنه این دختره هی با شوهرت ارتباط یگیره بعد دوباره سریع قط کنن ... اصلا بچگانس این فکر بلاخره دختره ام یه شخصیتی داره     هم ازونور مگ میشه شوهرت انقدر علاقه به تو نشون بده بعد یهو تو چن ساعت نظرش عوض شه بره طف اکسه و خیلی چیزای دیگ

بنظر من اصلا این ساعتی ک خونه نیامده طبیعی نیست و مشخصه مشکلی بوده ولی اکس و اینا ماجرا نیست

بچه ها شوهرم صدبار اکسش رو ول کرده دوباره بهش برگشته

عزیزم فکر های بد نکن ، شوهرت این همه کشیک سخت داشته و الان نا نداره ، خوابیده فقط 

بعدشم ، مگه نمیگی  از آبروش خیلی میترسه 

چرا باید این کارو بکنه اخه 

بعدشم مردا وقتی یه زن رو واقعا بخوان ولش نمیکنن ، اون تو رو خواسته و تلاش کرده باهات ازدواج کنه

همون ۸ زنگ زد گفت میرم باشگاه

من حسم اینه ک شاید خطایی اشتباهی تو کارش کرده باعث زیان ب کسی شده حالا نه خطایی ک حتما استاد و دیگران بفهمن فقط خودش متوجه شده بعدشم بلاخره دچار حال بد و اینا میشن  یا رفته باشگاه یا رفته دوری زده اروم شه