2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29399 بازدید | 570 پست
بچه ها خیلی شکاک شدم. قبلا یک درصد هم احتمال خیانت شوهرم رو نمیدادم الان فقط فکر خیانت تو سرمه

توروخدا چرا اینقدر برای خودت چالش درست میکنی و خودت اذیت میکنی 

آخه چرا لایق خوشبختی نباشی؟چهره عالی ، بهترین موقعیت داری و ازدواجت خوبه و… خداروشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا همش حس میکنم داستان اکسش براش تموم نشده.سر یه چندتا چیز حساس شدمیک سر دیدن عکس سفرشون که ت ...

ببین برای مورد اول بهت حق میدم ،خیلی اتفاق بدی افتاد و شک رو به دلت انداخت که ممکنه همسرم مسائل دیگه ای رو هم مخفی کرده باشه و خیلی هم بابتش اذیت شدین هردو طرف ،اما مورد دوم راجب خرفی که دوستت زده اولا که ایشون نباید همچین حرفی میزد بعدشم والا الان همه دخترای جوان شبیه هم شدن یه نمونه ی خاص نبوده که همسرت بگرده عین همون رو پیدا کنه یا بده براش بسازن ‍!به لطف عمل های زیبایی الان صورت ها هم خیلییی شبیه به هم شده چه برسه به اندام خانم های جوان که تو یه گروه سنی هستن !پس همچین چیز عجیب غریبی نیست که بخوای بهش استناد کنی ،مورد سوم هم از نظر من کاملاااااطبیعیه که یه وقتایی آدم یاد  پارتنر سابقش بیفته در روز هزاران فکر میاذ تو سر آدما به صورت غیر ارادی والا هنوز علم امقدر پیشرفت نکرده که یه دکمه بزنن و حافظه آدم ها پاک بشه انقدر کندوکاو نکنن تو گذشته همه رابطه های قبلی داشتن مهم الان هست و تعهدی که ایشون دادن در قالب ازدواج انقدراهم آبکی نیستش همسرت عاشقت شده فکر کرده بهت شرایط رو سنجیده و خواسته زندگیش رو باهات شریک بشه چرا اینهمه خوبیا رو نمیبینی ،ببین من که از بیرون دارم نگاه میکنم چقدر دلایل میتونم بشمارم که فکرات اشتباهه و اضطرابی هست 

توروخدا چرا اینقدر برای خودت چالش درست میکنی و خودت اذیت میکنی آخه چرا لایق خوشبختی نباشی؟چهره عالی ...

نمیدونم دست خودم نیست

تو بودی شک نمیکردی؟

یه چیزی بگم اکس شوهرم اسپورتیج داره. من انقدر ذهنم درگیرشه تو طول روز تو خیابون همش داخل اسپورتیج ها رو نگاه میکنم که نکنه اکس شوهرم باشه و شوهرمم داخل ماشینش باشه. همش تصور میکنم این صحنه رو

قربونت بشمکاش این شکلی باشه. امشب خیلی حالم بده. مثل روزای اول دعوامون شدم. کاش انقدر وابسته نبودم ب ...

خدا نکنه عزیزم ♥️میفهممت منم از این شبا زیاد داشتم ،سعی کن جلسات تراپیت رو ادامه بدی کم کم بهتر میشی من مطمئنم ،یه مدیتیشن برات میفرستم اجر تونستی برو گوش کن حالت خوب میشه احتمالا پنیک شدی 

ببین برای مورد اول بهت حق میدم ،خیلی اتفاق بدی افتاد و شک رو به دلت انداخت که ممکنه همسرم مسائل دیگه ...

هوووف خیلی سخته کنترل ذهنم. احساس میکنم حالت وسواس پیدا کرده.

بعد همش به مامانم ف‌ر میکنم که میگفن من و بابات دوسال اول خوب بودیم بعد مشکلات اعتیاد بابات کم کم شروع شد من نشونه‌هاش رو میدیدم ولی باور نداشتم.

منم حس میکنم تو سال دوم نشونه های خیانت رو میبینم ولی باور نمیکنم

نمیدونم دست خودم نیستتو بودی شک نمیکردی؟یه چیزی بگم اکس شوهرم اسپورتیج داره. من انقدر ذهنم درگیرشه ت ...

چی بگم🤦🏻‍♀️

ولی این چیزا تو ذهنت تجسم نکن میگن به هرچی فکر کنید و تصویر سازی کنید میرسید چیزای خوب تصویر سازی کنید که چقدر تا آخر عمر خوشبختید و ان شاالله بچه دار میشید و با بچه‌هاتون خوشید نه اکسی هست نه ستاره ای

هوووف خیلی سخته کنترل ذهنم. احساس میکنم حالت وسواس پیدا کرده.بعد همش به مامانم ف‌ر میکنم که میگفن من ...

شما تا الان مسئله خیانت نداشتید خیالت راحت اگه داشت خیانت میکرد یا با اکسش بود دیگه نیومد دنبال شما و برات جشن نمگیرفت از رفتنت استقبال میکرد و میرفت دنبال جدایی و اکسش. به خیانت فکر نکن به چیزای خوب فکر کن برای زندگیتون

چی بگم🤦🏻‍♀️ولی این چیزا تو ذهنت تجسم نکن میگن به هرچی فکر کنید و تصویر سازی کنید میرسید چیزای خوب ...

تقصیر خود شوهرمم هست. میدونه من شرایط روانیم استیبل نیست. چرا این کارها رو میکنه. دیشب کشیک بوده دلیلی نداشت امشب بره باشگاه

تقصیر خود شوهرمم هست. میدونه من شرایط روانیم استیبل نیست. چرا این کارها رو میکنه. دیشب کشیک بوده دلی ...

حق داری عزیزم ولی به ذهنت اجازه نده خیلی فراتر بره و اذیتت کنه. من زیاد نمیتونم چیزی تو دلم نگه دارم اگه من بودم باهاش صحبت میکردم ولی با دعوا نه چون با دعوا اوضاع خراب میشه