2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30322 بازدید | 576 پست

آدم که همه ی روزاش مثل هم نیست شاید اصلا حالش خوب نبوده گفته برم باشگاه بهتر شم اما بدتر خسته شده و الان خواسته بخوابه ،یکن ذهنت رو آروم کن هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته برای تو و رابطه ت ،هیچییی ،

جای تو قرص و محکمه وسط قلب همسرت ،میدونی عزیزم کسایی که مثل من و تو کودکی سختی داشتن به اضطرابی همیشه دارن که فکر میکنن وقتی به چیزی رسیدن هم مقطعیه و اون خوشی مال اونا نیست ،اضطراب از دست دادنش رو داریم و هی ذهنمون مارو هل میده وسط دلمشغولی هامون ،نترس عزیزکم اون فکرها همش پوچ و دروغه و این زندگی راسته ،کاش مدیتیشن کنی آروم شی 

نه میدونستم دعوا میشه اگر بپرسم.خیلی حالم دوباره بده. دستام سر شده. اومدم خونه اصلا انرژی نداشت شوهر ...

کاش میتونستی بدون بدون دعوا و با آرامش بهش بگی

فقط برای اینکه از درون حرص نخوری و بدونه نباید هیچی پنهون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم احساس خیلی بدی دارم دلم شور میزنه. چون میدونستم دعوامون میشه چیزی به خودش نگفتم

نترس عزیزم

شاید خسته بوده و فشار کار روشه

دیروزم گفت برام غذا بیار نبردی،شاید بازم بیمارستان فشار روشه

نمیتونم مثبت فکر کنم و جالبه اصلا به ستاره شک ندارم ذهنم فقط پیش اکسشه

میدونی چرا ؟چون این چند وقت همسرت واکنش هایی نشون داره که دلت یکم قرص شده که نسبت به ستاره نظرش عوض شده و ازش دوری میکنه اما راجب اکسش نه ،نیاز داری باز یه بحثی بشه تا حرفش رو پیش بکشی و بین دعوا چهار تا حرف بشنوی تا دلت آروم شه این حس ها رو خوووب میفهمم خودمم تجربه ش رو داشتم بخش زیادیش هم برمیگرده به اینکه فکر میکنی بالاخره یکی میاد و این زندگی رو از چنگت در میاره ،یه روز خاله !یه روز ستاره یه روز اکسش فردا هم یه موضوع دیگه پیش میاد و یه آدم دیگه به این بازی ذهنی اضافه میشه ! همه ی اینا فقط تو ذهن تو هست 

میدونی چرا ؟چون این چند وقت همسرت واکنش هایی نشون داره که دلت یکم قرص شده که نسبت به ستاره نظرش عوض ...

اره دقیقا همش حس میکنم داستان اکسش براش تموم نشده.

سر یه چندتا چیز حساس شدم

یک سر دیدن عکس سفرشون که تو اون بازه ایی بود که ما کم و بیش باهم حرف میزدیم 

دوم یکی بهم گفت دقت کردی چقدر هیکلت شبیه اکسشه و حساسم کرد که نکنه به خاطر این با من وارد رابطه شده

سوم اینکه یکی از دوستاش داشت در مورد اکسش حرف میزد میگفت هرچقدر دوست دختر حال حاضرم خوبه ولی حسرت اون هنوز تو دلمه و احساس کردم شوهرم حالش گرفته شد بعد این حرف

بچه ها خیلی شکاک شدم. قبلا یک درصد هم احتمال خیانت شوهرم رو نمیدادم الان فقط فکر خیانت تو سرمه

والا همسرت رفتارش اصلا شبیه خیانت کارا نیست عزیزم!همه ی آدما خسته و بی حوصله هستن یه روزایی در اینصورت همه دارن خیانت میکنن ‍!اکر میخواست بره سمت اکسش اصلا نیازی نبود مخفی کاری کنه بخدا انقدر مردهای وقیح هستن که تو چشم طرف زل میزنن و خیانت میکنن !کاش نزدیکت بودم هر روز میومدم میبردمت اینور اونور یکم دست از این فکرات برداری عزیز من 

والا همسرت رفتارش اصلا شبیه خیانت کارا نیست عزیزم!همه ی آدما خسته و بی حوصله هستن یه روزایی در اینصو ...

قربونت بشم

کاش این شکلی باشه. امشب خیلی حالم بده. مثل روزای اول دعوامون شدم. کاش انقدر وابسته نبودم بهش. یهو به پوچی رسیدم یهو افکار خودکشی پیدا کردم.هیچ وقت اینکارو نمی‌کنم ولی خب افکارش هست که کاش میمردم.