2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 19095 بازدید | 403 پست

اهوانه جان من پرستارم و از دید من خیلی هم کار خوبی میکنی

اینایی که مخالفن خودشون حداقل یک وعده با شوهرشون همسفره هستن و صحبت میکنن و شما رت درک نمیکنن

اگر الاچیق یا جایی باشه تو خود بیمارستان همگی جمع بشید خیلی بهتره تا اینکه تو دید یه سری ها باشید

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی؟ 

دوست عزیز از هرررکاری که فکر میکنی باعث بهتر شدن روابط با همسرت میشه دریغ نکن. 

حدود یه ماه پیش تولد همسرم بود دوست داشتم یه تولد دوتایی بگیریم و همه کارهاش رو خودم انجام بدم،کیک و دسر و غذا همه چی رو دوست داشتم خودم درست کنم،رفته بودم برای اون روز مرخصی بگیرم، وقتی همکارام متوجه شدن کلی سرزنش کردن و گفتن از همین اول زندگی همسرت رو عادت نده و مردها اونقدر ارزش ندارن که 100خودت رو براشون بگذاری خلاصه کلی حرف زدن و حال بد بهم منتقل کردن،درصورتیکه من اصلا زنی نیستم که همیشه بتونم فضای خونه رو شاد کنم و خیلی کارهایی که همسرم رو شاد گ پرانرزی میکنه رو نمیتونم انجام بدم چون ذاتا آرومم،تنها اشتباهم این بود که چندتایی از همکارام متوجه شدن و من رو سرزنش کردن،هرکسی شرایط زندگیش فرق میکنه قرار نیست طبق تجربه های زندگی خودمون برا همه نسخه 100درصدی بپیچیم،شما غذا، کیک چایی هرچیزی که فک میکنید بهتره درست کنید برا همسرتون ببرین،نه که هرروز اینکارو انجام بدین در حد تعادل،وقتایی هم که خونه هستین یه تکست به همسرتون بدین بهش بگو موقع استراحت اگه تونستی تماس بگیر یکم باهم حرف بزنیم،که فرصتی پیدا نکنه برا کسی درد دل کنه جز شما. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
فکر نمیکردم انقدر ناراحت بشم. چقدر ادمها بدجنسن یه سریا

عزیزممم🥲اهمیت نده

چون فقط یه طرف موضوع نگاه کردن از شما و یا همسرتون اطلاع ندارن که رابطاتون چجوره و یا همسرتون چی دوست داره و شخصیتش چجوره و…. برای همین اهمیت نده 

و همون روند که داشتی بازم ادامه بده ، هر وقت همسرت شیفته و تایم داری غذا بپز براش ببر و یا برو کافی بخورید و… 

دو نفره باشید که بتونی باهاشم صحبت کنی بهتره

من نظرات رو نخوندم .

ولی اگر نیروی آموزشی هستن (اتند ، رزیدنت و…) این کار رو انجام نده .

اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد تحت پیگرد شدید  قرار میگیره . 

هر چند فکر نمیکنم خیلی ایشون فرصت خالی داشته باشه 

اگر هم میری توی ماشین غذا بخورین ، محیط بیمارستان برای اینکار خیلی جالب نیست به علاوه اینکه ممکنه سال بالایی ها چرت و پرت بگن و اینجوری همسرت نسبت به شما واکنش بده که چرا اومدی بیمارستان .

ولی بد نیست هفته ای یه بار ، دو هفته یه بار اینجوری بری سر بزنی .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اهوانه جان من پرستارم و از دید من خیلی هم کار خوبی میکنیاینایی که مخالفن خودشون حداقل یک وعده با شوه ...

مرسی عزیزم اره اکثرا داخل نمیرم همون تو محوطه میشینیم ولی الان‌که هوا سرده اگر غذا بخوام ببرم که نشه تو ماشین خورد میرم اتاق رستشون 

اسی درخواست دادم انگار ندیدی با اجازت اینجا ازت میپرسممیشه بگی چجوری درسا رو تو کنکور خوندی و درصد ب ...

سلام عزیزم من بیشتر از ده سال پیش کنکور دادم و خیلی شرایط متفاوته الان من از دوم دبیرستان مرتب درس میخوندم برای کنکور همیشه تست کار میکردم