2777
2789

اصلا باهام حرف نمیزنه حتی یه کلمه. اصلا نگاهمم نمیکنه. انگار من وجود ندارم ‌. جدا میخوابه . همش هدفون تو گوششه تو گوشیش سریال میبینه . اگه حالم بد بشه گریه کنم اصلا نمیپرسه چته بی تفاوت رد میشه ‌‌ . خیلی حالم بده . من مدت ها روش کار کردم رفتم سمتش بغلش میکردم شوخی میکردم ولی الان عقب نشینی کردم دیدم اون اصلا بهم توجه نمیکنه انگار من وجود ندارم در طول روز هم هیچ حرفی بینمون رد و بدل نمیشه‌ .از پیشم داره رد میشه خودشو میکشه کنار یه وقت بهم نخوره . خیلی حالم بده . افسرده شدم دلم میخواد بمیرم .  وقتی با بچه مون ک یک سالشه میخواد حرف بزنه اگه بخواد منو خطاب کنه میگه برو پیشش ننت . خیلی ناراحتم من خیلی ادم حساسیم دارم خفه میشن تو این زندگی 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدجور دلم گرفته ‌ ‌ هی سعی میکنم مستقل و قوی باشم . ضعف نداشته باشم ولی اصلا نمیتونم همش نیاز دارم یکی باهام حرف بزنه یکی محبت و عشق و توجهشو بهم نشون بده ‌ دارم خفه میشم اینجوری 

کاراش بی دلیله؟

مگه ازدواج اجباری کرده؟چه کاریه!

من باشم بچمو برمیدارم میرم تا بیاد منت کشی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

شوهر منم همینه

فعلا که یه هفته هست قهره منتظره من برم منت کشی منم حوصلشو ندارم مخصوصا که مقصر بوده

بهش بی توجهی کن

این کاری که میگم خیلی جوابه

آرایش کن لباس سک‌سی بپوش یه جوری که بفهمه مثلا از خودت سلفی بگیر و بعدش برو تو اینستا فیلمای فان ببین و بلند بلند بخند البته هندزفری بزن نفهمه بخاطر چی میخندی

چند بار که انجامش بدی فضولیش تحریک میشه یه ری اکشنی نشون میده بعدش تو باید به نفع خودت ماجرا رو بچرخونی