2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 17511 بازدید | 371 پست

به جای بیمارستان که پر آلودگیه برو پارک برو باشگاه بنظرم زیاد نری  بیمارستان بهتره 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کادر درمانم همسر کسیو توی رست ببینم خیلی تعجب میکنم چون بیمارستان آلودست و بالاخره باید متمرکز با ...

دقیقا من خودمم کادر درمانم تو اومدی به مردم خدمت کنی نه این که همش حواست پی خانوادت باشه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نهایت دو روز در هفته بتونه پشت سر هم 24 ساعت شیفت بمونه دبگه کل هفته که نمیشه چون غیر قانونی محسوب م ...

خب اره من که نگفتم کل هفته کشیکه.

ولی در کل چون رزیدنته برنامه کاریش سنگینه و روزهایی که کشیک نیست هم خیلی وقتها نه و ده شب برمیگرده خونه

از طریق دوستای مشترکخودم هم کادر درمانم

چه خوب 

خوشبخت بشید🤗

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خب اره من که نگفتم کل هفته کشیکه.ولی در کل چون رزیدنته برنامه کاریش سنگینه و روزهایی که کشیک نیست هم ...

خب 9-10 شب تازه سر شبه و از اونجا که میگی رزیدنته احتمالا سن زیادی نداشته باشید جوونید خب اونموقع بشینید پی عشق و حالتون تازه یه پرستار واقعی توانایی کلی ساعت بیدار موندن رو ذاره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40