2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 28572 بازدید | 568 پست
بچه ها تا صبح موقعی که شوهرم میرفت سرکار خوابم نبرد، بیدار شد گفت چرا نخوابیدی گفتم شب واقعا رفتی ور ...

عزیزم

خوبه که اروم ومنطقی باهاش درمیون گذاشتی.

همسر منم وقتی بهش فشار میاد همینو میگه٬ کاش میرفتیم یجای دور زندگی میکردیم

دورازهمه

این برای وقتایی بودکه بجای حل مشکلاتش تصمیم داشت ازشون فرارکنه

الان تاحدودی یادگرفته چطور باهاشون روبرو بشه وحلشون کنه.

ولی باز بااین حال پیش اومده که از عالم و آدم فراری وبیزار بشه و به نقطه ی امن خونه پناه بیاره.

پناهشم فقط خوابه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
بچه ها شوهرم دروغ گفته دیشب با ستاره بوده. بابای ستاره حالش بد میشه و همه پا میشن میرن اونجا. اکسشم ...

نزدیکن به شما؟

میدونم خوشت نیومده از رفتنش

اما خب اگه قراره یه کوپن داشته باشه برای دیدن ستاره

اونم باید برای همین مواقع اضطراری باشه یعنی فوت پدر ستاره و....

حالا شما ازکجا متوجه شدی؟

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه زودتر تموم شده. 6 اینا رفتن قلیون کشیدن حالا میگه من نکشیدم فقط باهاش رفتم چون اعصابش خورد بوده ک ...

امیدوارم باهاش تند برخورد نکرده باشی

بهت اعتمادکرده و راستش رو گفته.

باید اعتمادش رو جلب کنی تا همه ی موارد این چنینی رو بهت بگه وباهات درمیون بذاره و نره سمت پنهون کاری

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
جقدر با هم صميمي هستناتفاقي بيفتع بىا يكي شون سريع همه در جريان قرار ميگيرن

اره

الان خیلی بهتره شده اون اوایل که تازه باهاش اشنا شده بودم و البته رابطه ایی باهم نداشتیم. هم اتاقی من و دوست پسرش تو اون اکیپ بودن یهو ساعت ده و یازده شب زنگ میزدن برن بیرون. هم اتاقیم حرص میخورد

امیدوارم باهاش تند برخورد نکرده باشیبهت اعتمادکرده و راستش رو گفته.باید اعتمادش رو جلب کنی تا همه ی ...

نه هیچی نگفتم دیگه. حالا منتظرم ببینم میگه کی بریم شاید بگه شب بریم خونه‌ش

باید ببینیشنمیدونم دلمم براش میسوزه همین یه پدر رو داشت اونم فوت شد

از الان پس تنها تر شده باید حواستون بهش باشه😐

چه اکیپ عجیبین، ولی حرص نخورید شما هم با رفتار خوبتون همسرتون بیشتر بکشید سمت خودت و ارتباط جدید با آدمای جدید برای خودتون درست کن مثل همون همکارش و شوهرش

باید ببینیشنمیدونم دلمم براش میسوزه همین یه پدر رو داشت اونم فوت شد

به شوهرت بگو افسردگی مسریه

الان شرایط روحی اون استیبل نیست

باید با ادمای با ثبات و پر انرژی رفتامد کنه تا تبادل انرژی به نفعش باشه نه ضرر

این ستاره هم که هیچی

نمیدونم 

احتمال داره که من یه مقدار تند میرم

ولی قرار من و همسرم اینه که وقتی به توافق می‌رسیم که با فلانی قطع رابطه هستیم دیگه تبصره و ماده قانون نداره، سنگ هم از آسمون بباره رابطه‌ای نداریم.

بعد از وقاحتی که اونشب این خانم نشون داد نه رفتن دیشب همسر شما جایی داشته نه شرکت کردن توی مجلس ختم( چه تنها چه دونفره).

اینجور مواقع من دچار عذاب وجدان نمیشم که حالا فلانی مریض شده، فلانی فوت کرده، فلانی عروس شده و…چون اگه بخوام با هر کدوم از این بهانه‌ها وا بدم حتما در کوتاه‌مدت یه دونه جور میشه و دوباره روز از نو، روزی از نو.

اسی مثل یه زن باهوش و با سیاست رفتار کن 

بعد اینکه این مراسما و اینا تموم شد به شوهرت با حرف نشون بده ک باید با این اکیپ و ستاره قط ارتباط کنه و رو خواستت هستی    

ازونور انقدر با شوهرت اوکی باش و به زندگیتون رنگ بده انقدر باهم نزدیک و صمیمی بشید مثل اوایل ک دیگ رو حرفت ن نیاره     زندگی خوبی واسه جفتتون بساز در کنارش همه خواستهات و به زبون بیار ن با دعوا با حرف 

این ک دروغ نگ پنهون کاری نکنه  به حرفی ک میزنه عمل کنه اینا همه اگ درست رفتار کنی طی زمان حل میشه

ممنونم عزیزم شما به من لطف و محبت دارین ،ممنونم که سخاوت به خرج دادین و این تعابیر قشنگ رو برام نوشت ...

🤍🥺🌹

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست