2777
2789
عنوان

خوشبختی واقعی چیه😶

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 52 پست
بنظرتون معمولی ترین زندگی رو داشته باشی. ولی خیلی آروم و تو حاشیه باشی.اما از لحاظ مالی مستاجر باشی ...

به نظر من بله خوشبختین و جواب این سوال رو هیچکس نمیتونه بده جز خودتون چرا چون هیچکس نمیتونه جای شما درد بکشه و به اینجایی که هستین برسه و هر کس شمارو از دیدگاه خودش میبینه پس به حرف هیچکس گوش ندین

من قبل از فوت مادرم خوشبختی تو پول میدیدم وقتی مادرم فوت شد و کلی پول داشتم و بزام موند فهمیدم نه بدون ماذرم بدبختم و حتی پول نمیتونه خوشبختم کنه تا اینکه روی خودم کار کردم از ادم های سمی ، منفی ، دروغگو و فضول جدا شدم ، به خودم رسیدم و زندگیمو بهتر کردم

درسته الان زنی توی ژندکیم نیست و  دلم میگیره قلبم زخمیه ولی بازم امیدم به خداست

همیشه بدون که معجزه قراز نیست رخ بده بلکه معجزه توی قلبته که شکل میگیزه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بنظرتون معمولی ترین زندگی رو داشته باشی. ولی خیلی آروم و تو حاشیه باشی.اما از لحاظ مالی مستاجر باشی ...

برا تک تک اینا باید شاکر باشی

چون همه نعمت اند اما متوجه منظور من نشدی 

من میگم خوشبختی ربطی ب هیچی نداره به شاه و گدا بودن نداره

به پول و مادیات ربطی نداره ب زشتی و زیبایی به ...... ربطی نداره

کلا وابسته بودن خوب نیس خوشبختی ک در گرو ماشین و خونه باشه ک خوشبختی نیس ب قول چند تا از اساتید من ک میگن: شما مالک هیچ چیز حتی بچه خودتون تو این دنیا نیستید پس شرایط افراد، موقعیت ها و ... هیچکدام نمیتونن خوشبختی بیارن

این چیزی ک من ازش صحبت میکنم احتیاج ب تفکر و مطالعه زیاد داره

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوشبخت مطلق تو این دنیا وجود نداره زندگی ۷۰ .۳۰ هست میتونی رو اون ۷۰ درصد خوبت تمرکز کنی خودتو ...

بنظرتون معمولی ترین زندگی رو داشته باشی. 

ولی خیلی آروم و تو حاشیه باشی.

اما از لحاظ مالی مستاجر باشی و درآمد ناچیزی داشته باشی. 

از لحاظ همسر هم ج ن س ی هر شب یا دو شب  درمیان بخاد باهات باشه و  محبت هم بکنه. اما مناسبت ها همیشه هیچی  نخره. 

از لحاظ بچه که سالمن وهم دختر و پسر داشته باشی.

از لحاظ خانواده هم معمولی باشن و محبت درحد خیلی معمول. 

بازم بنظرتون خوشبختم؟

همچنین  خیلی از لحاظ روحی درفشارم. همش باخودم حرف میزنم. 

همنجا گفتمم که شوهرم چطوریه.

بازم اوکیه

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

پذیرش 

یعنی اگه مشکلی تو زندگیت هست که نمیتونی تفیرش بدی بپذریش

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

عزیزم خیلی ها زندگیشون از شما بد تره 

شما ماشاالله دوتا بچه سالم داری 

ما یه فامیل داریم پولدار زن و شوهر عاشق ولی بچه سندرمی دارن حتی خود اهل بیت علیهم السلام هم کلی چالش داشتن 

هیچکس تو این دنیا کامل نیست مطمئن باش 

من یه دوره ی محدودی از زندگی فقط به یاد خدا بودم. جز خدا نمیدیدم همه ی کارام برای رضای خدا بود.جوری ک موقع نماز دست و پام میلرزید از عشق ب خدا.. بمعنای واقعی خوشبختی رو تو همون چند ماه تجربه کردم... خدا شاهده هرچه بیشتر ب سمت مال دنیا و امور دنیایی رفتم بدبخت تر شدم.. از خدا میخام دوباره اون حس و حالو بهم برگردونه... خیلی حال فعلیم بده و نیاز شدید ب منجی دارم

معیار هرکس برای خوشبختی فرق داره چون هرکس دلیل حال خوبش فرق داره

یکی کنار خانوادش خوشبخته یکی با دوری از خانوادش

یکی با ازدواج خوشبخته یکی با تنهایی

من معیارم برای خوشبختی خونواده خوب پول موفقیت شغلی هست

به نظر من بله خوشبختین و جواب این سوال رو هیچکس نمیتونه بده جز خودتون چرا چون هیچکس نمیتونه جای شما ...

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته. 

منم چندساله تو انگیزشی هستم و هر روز به خودم امید میدم و اینا. 

ولی خوب از درون و باطن خودم که نمیتونم خودمو گول بزنم

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

واقعا کیا فکر میکنن که خیلی خیلی خیلی خوشبخت هستن. 

و هیچی جز مرگ  )خدای نکرده البته(  نمیتونه تکونشون بده

من یه دوره ی محدودی از زندگی فقط به یاد خدا بودم. جز خدا نمیدیدم همه ی کارام برای رضای خدا بود.جوری ...

عزیزم خدا دله پاک تو هم دیده که همچین حسی تو دلت انداخته. 

امیدوارم همیشگی باشه 

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته. منم چندساله تو انگیزشی هستم و هر روز به خودم امید میدم و این ...

ممنون خانم محترم همچنین

نه از خودتون فرار نکنید بلکه باید درونتون رو بپذیرید

مشکل اصلی خیلی ها فرار از حقیقت درونی خودشون و انکارش هست

برای همین باور های غلطی تو ذهنشون شکل میگیره

امیدوارم هروز خوشبخت تر و اروم تر از دیروزتون باشید ✨

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

برا تک تک اینا باید شاکر باشیچون همه نعمت اند اما متوجه منظور من نشدی من میگم خوشبختی ربطی ب هیچی ند ...

ای کاش منم میتونستم به درک شما برسم که تو ذهنم آروم بشم. 

همه چیز بپذیرم

ممنون خانم محترم همچنیننه از خودتون فرار نکنید بلکه باید درونتون رو بپذیریدمشکل اصلی خیلی ها فرار از ...

ان شاالله 

ممنونم 

همچنین