2777
2789
عنوان

اوفیییی کلافه شدم 😮‍💨

102 بازدید | 12 پست

ما همه باهم زندگی می‌کنیم خانواده همسرم 

بعد جاریم اینا رفتن خونه ماد ش جاریم دوتا پسر داره یکی ۱۰ و یکی ۲ سال ونیم 

منم یه دختر ۸ ماهه 

حالااینا نیستن خونه ساکته یکم بعد پدرشوارمم همش تو خودشه هعی بهشون زنگ میزنه  

همیشه هم میگف اینا نباشن خونه خلوته آدم دلش تنگ میشه و فلان خب ما ادم نیستیم؟ با اینکه خواهرشوهر بززگم با دخترش میان اینجا بازم تو کف اوناس😐

زن چ اعصابی داری با جاری بجا زندگی میکنی😮‍💨

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عصاب نمونده واسم که یه جاری چاپلوس و دو بهم زن و فوق العاده با سیاست دارم دیگ خودت بقیشو بخون

خدا بت صبر جمیل،جلیل،جلال

انواع ج های مقدس بت بده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خدا بت صبر جمیل،جلیل،جلالانواع ج های مقدس بت بده

خخخ😂😂 الهی امین 

حالا اونا نیستن خونه انگار واقعا ساکته 

پدرشوهرمم تو خودشه دلتنگ جاریمه انگار 

چیکار کنم ب نظرت

واییییی خیلی سخته ، انشاله زود خونه خودت و مستقل بشی بدونی چه آرامشی داره

مرسی عزیزم از دعای خیرت 

جنگ عصاب دارم هر روز 

حالا  چیکنم خونه اینقد سوت و کور نباشه