2777
2789

الان پسرم از دکتر برگشت 

یک سری خانوادگی آنفولانزا گرفتیم خوب شدیم الان پسرم دوباره گرفته شدید شدید یک ساعت پیش تب شدید داشت پایین نمیومد 

الان شوهرم و پسرم  از دکتر برگشتن گفت به پسرم ۳ تا پنیسیلین ۶۳۳ داده هر ۱۲ ساعت 

با امپول دمیترون اونم هر ۱۲ ساعت دو تاست 

چون استفراغ داره همه رو تزریقی نوشته 

گفته تب شدید هم کرد  شیاف بزارید پایین نیومد ببرید واسش سرم بزنن 

از یک طرف چند تا خوراکی هم داده میترسم به خوراکی ها اختلال داشته باشه

دیفن هیدرامین داده و کوریزان 

دکتر خودش نیست امروز جایی می‌شناسید ببرم تهران پونک؟

این دکتره انگار هیچی حالیش نبوده بچه ۴ ساله این همه آمپول 😑

به نظرتون ببرم بزنه یا صبر کنم تا شنبه ؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

تو سرم نمیشه انداخت ؟

نمیدونم بازم میگم ببرم دکتر دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیفن رو حذف کن.

پنی سلین رو اول تست کنن حتما

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
دیفن رو حذف کن.پنی سلین رو اول تست کنن حتما

عه ؟ یعنی همین ها و ببرم بزنه؟اخه زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل پنیسیلین حتما بگو تست بگیره. اگه قبلا نزده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

دمیترون عالیه بریز تو سرم واسه حالت تهوع

پنی سیلین هم بعد از تست حساسیت بزن

داروهاشو مرتب بده خوب میشه

نمی‌خواد دکتر جدید ببری

سرساعت دارو بده کوک کن ساعت

واسه تب نصفه وزنش مثلا دوازده کیلو باشه تا عدد شش سرنگ استامینیوفن بده چهار ساعت یکبار یا شیاف بذار

دیگه دیدی خیلی تب داره نصفه شیاف دیکلوفناک بذار

دمیترون عالیه بریز تو سرم واسه حالت تهوعپنی سیلین هم بعد از تست حساسیت بزنداروهاشو مرتب بده خوب میشه ...

☁❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40