2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 180840 بازدید | 1234 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی تابه رو میگرفتی میکوبوندی فرق سرش گشنه گدارو رو

دخترخالمم وقتی شوهرش کتکش میزد اونم کم نمی‌آورد با ماهیتابه میزدش😂دلم خنک میشه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

خدا منو ببخشه 😂💔یه لحظه تصور کردم انگار میدون جنگه یا باغ وحشه شوهرت با اون دست علیلش چطور حمله کرده 🗿

فقط اونجا که بدو بدو کرده 😐 مسابقه دو میدانی بوده مگه 

@jazabamir    

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

حتما که نباید باشگاه بری توی خونه پیاده روی کن ورزش کن اینقدر حرکات ورزشی هست که ادم میتونه خودش انج ...

اتفاقا باید بره باشگاه. یعنی چی هر چی بهش میگن میگه شوهرم نمیذاره! شوهر ایشون باید بفهمه همه ویژگی های خوب یه زن فقط با پول خرج کردن به دست میاد، یا پول خرج کنه یا خفه شه

خواهر من از فردا کارتشو بگیر برو باشگاه بگو کسی با نخوردن لاغر نمیشع بچسب به ورزش و لاغر کن که ایمقد ...

حالا کاری ندارم شوهرش کلا از کنترل خارجه 

ولی  آدم یا ورزش لاغر نمیشه مخصوصا شکم

به قول مربیای ورزش شکم تو آشپزخونه درست میشه، شما هرچقدر ورزش کنی ولی مثلا شیرینی زیاد بخوری یا کلی نون و برنج بخوری شکمت میمونه سر جای خودش، دقیقا بدن آدم تشکیل میشه از خوراکش 

زیاد غذا خوردن اصلا خوب نیست مخصوصا شکر که خیلی ضرر داره و واقعا سم سفیده 

من به جای استارتر باشم نه به خاطر حرف همسرم بلکه به خاطر سلامت خودم رژیم میگیرم