2777
2789
عنوان

چرا داداشامون میتونن دوست بشن یا حتی آشنا بشن ولی برای ما دخترا جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اون پسره تو دختری!!منطقت گوه خانواده ایرانی پسرشون هر غلطی بکنه دختر ی گوشه بشینه تا شاید یکی لط ...

من دیگه پیر شدم 27 سال کم نیست. میدونی؟ دوس ندارم خونوادم از هیچی باخبر بشن هرموقع چیزی بدونن خرابش میکنن

من دیگه پیر شدم 27 سال کم نیست. میدونی؟ دوس ندارم خونوادم از هیچی باخبر بشن هرموقع چیزی بدونن خرابش ...

سرکش باش 

سازش برا خانواده اییرانی جواب نمیده 

بگو چطور پسراتتون دوستشدن شناختن طرفو بعد گرفتنش من حق ندارم؟

دستمو بگیر یا ارحم الراحمین❤️💔 کاربری دست دو نفره درخواست دوستی ندید ممنون 

سرکش باش سازش برا خانواده اییرانی جواب نمیده بگو چطور پسراتتون دوستشدن شناختن طرفو بعد گرفتنش من حق ...

نمیذارن. منم سنتی نمیخوام.اصلا حالا به ازدواجم نرسید هم نرسید. چون من تو شناخت جنس مخالف واقعا ضعیفم. اصلا زود بحث میکنم بلد نیستم چون همش نذاشتن یه سلام بکنم بیرون. همش حبسم کردن

نمیذارن. منم سنتی نمیخوام.اصلا حالا به ازدواجم نرسید هم نرسید. چون من تو شناخت جنس مخالف واقعا ضعیفم ...

تف به خانواده ایرانی 

منم همین بلارو سرم آوردن 

نزار مث من بشی 

حسرت میخورم چرا دختر حرف گوش کن خانواده بودم 

ولی خواهرای سرکشم با اونیکه میخواستن ازدواج کردن و قبلش با چندین نفر دوست بودن و دستشون اومده بود با جنس مخالف چطور رفتار کنن

چیکارکنممم

بهش بگو حرفاتو 

بگو پسراتون میتونن من نمیتونم؟

میخوام با شناخت ازدواج کنم 

بگو میدونید چرا میگن آدمایی که روابط زیادی داشتن ازدواج موفقی داشتن؟

چون دستشون اومده قلق جنس مختلف و شناخت دارن